شدیدا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شدیدا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم برو ای بی وفا
مبر بر لب نام مرا
(sm50)
شما ؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لبخند
به نگاه
به جشن
از همان حرف های ساده بزن...
شبکه وزین فیسنما
جه نوشابه ای واسه خودشون باز میکنند(sm2)
ای لولی بربط زن تو مست تری یا من
ای پیش چو تو مستی افسون من افسانه...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف، حیف، فرصتی نیست برای آب شدن در آفتاب
این خواب می پوشاند، دست های تو را و قلب مرا ...
ای مطرب خوش قاقا تو قی قی و من قو قونقل قول:
تو دق دق من حق حق تو هی هی و من هو هو
منتظرم ....اشاره کن...ماشه را بچکانم...(sm27)
سلام سلام
اخی از بس بن شده حافظش پاک شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت هر فریاد سکوت است ، همین (sm50)
جانا به خرابات آ تا لذت جان بینی
جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه...
(sm50)(sm81)
(sm27)
ماه که تمام می شود
هنوز بیدارم
این گرگ ِ دلباخته را
با خیال ِ تو
آرام می کنم
(sm50)
فصل مردن واسه من کی میرسه ...(sm50)
میکشم بار غمای تو به دوش
خسته از دوری و تنهایی تو
به سراغ تو شبی می آیم
(sm50)
تا فردا همی ساعت (sm27)
- (sm50)
بزار از این دنیای بد..............(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
انگار خون فرانسویا پر رنگ تره . اسمشو چی میشه گذاشت ؟! یه نوع نژاد پرستی فوق مدرن !!! چطور روز قبلش بمب گذاری شد چیزی نگفتن ؟ وِلَکه بحث اسلام و دین و مذهب رو . بابا اونا هم مردم عادی بودن ولی کسی چیزی نگفت
بازم دمش گرم آنجلینا جولیشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس رو نیگا پروفایلا پرچم فرانسه شده (sm120) یه لحظف فک کردم گوشیم ایراد داره (sm2)
همون فرانسویا الان دارن به ما ایرانیا فوش میدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو جولی جون گفته؟
اینکه مردم ایران دارن با فرانسویا بیشتر ابراز همدردی میکنن حمایت بی دریغ حکومت از امثال لبنانی و غزه و کوفت و زهرماره چجور اونجا نمیگین مگه خون این عربا مورد حمایت ما رنگین تره
علت دو دستگی این حمایتها اینه مردم دلشون برای کسایی نمیسوزه که یه عمر اخبار ریدن و گوز دادنشون تو گوششون خوندن از بچگی
و مساله دوم بازتاب خبر در لبنان و فرانسه
انفجاری که در لبنان رخ داد چیز جدیدی نبود مساله همیشگی وحشیگری مسلمونا بین شیعه و سنی ، انفجار جنوب بیرونت بوده جایی که شیعیان هستن که امثال اون دهها بار در عراق و افغانستان و سوریه به شکلای مختلف دیده شده از سر بریدن زنده سوزاندن بمباران شیمیایی و ...
اما پاریس چیه عروس اروپاست انتظار داشتین با این دو انفجار یجور برخورد بشه
اینارو ولش اینجا برقکار نداریم ؟ (sm120)
چیه مشکلت
(sm120)لامپ سوخت میخواستم درش بیارم قربون قد و بالای کیفیت اون قسمت نقره ایش چی میکن پاتروم ؟! توش گیر کرده یعنی تو قالب ، از این چراغایی بود که حباب داشت
حالا موندم چجور درش بیارم نه میچرخه نه با انبر دستی در میاد
سر پیچش دو تکس
اگه اره قسمت بالای رو باز کن بعد با انبر در بیار
بذار برم نیگا کنم
با دم باریک هی سرشو رو به داخل له کن اخرش در میاد
فک کنم اصن منظور منو نفهمیدی پیچی در کار نیس
منم نگفتم پیچ!!!
یعنی نمیدونی سر پیچ چیه(sm2)
میخواستم اول اینکارو بکنم یکم پوسیدس یه چیزایی ازش افتاد (sm2)دیگه ادامه ندادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش این داخل مارپیچ خود قاب گیر کرده مگه اونجوری در میاد ؟
نه پیچ هس نه سر پیچ اصن ربطی نداره
اهان اون وقت اون لامپ به کجا وصله
ببین یه چیزای گچ مانندی ته این لامپا هست که میریزه اون مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جاشو له کنی اره در میاد.اول از سرش شروع کن بعد برو داخل تر.بعددوباره تست کن یه جاشو بگیر و بپیچون قطعا میچرخه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]