هادی گفته باشم
من دارم رو اسی کار میکنم پروژه ی بلند مدتم نری تو کارش
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی گفته باشم
من دارم رو اسی کار میکنم پروژه ی بلند مدتم نری تو کارش
من نبودم اومدی (sm74) قول بده یه شب دیگه هم که من نباشم بیای باز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
717نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مناسبت بزرگداشت بوئینگ 717 (sm120)
اسی تحت حمایتِ منِ هرکدومتونم که بهش چشم داشته باشه بی عفتش میکنم شیرفهم شــــــــــد؟ (sm142)(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی تو روی این نفله ها میخندی پررو تر میشن (sm56)(sm56)(sm56)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کسی نگاه چپ بهت کرد به خودم میگی (sm66)
حتی من (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول از همه تو (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Why Always Me (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پاشو دیگه بیدار شو لنگ شب شد (sm2) پاشو که ما میخوایم بخوابیم (sm120)
صد ره به رخ تو در گشودم من
بر تو دل خویش را نمودم من
جان مایه ی آن امید لرزان راچندان که تو کاستی، فزودم من
می سوختم و مرا نمی دیدیامروز نگاه کن که دودم من
تا من بودم نیامدی، افسوس!وانگه که تو آمدی، نبودم من (sm27)
you know why (sm142)نقل قول: