(sm120)تست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)تست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از این پلاستیکی هاست سمت چپیه از سمت راسته جدا میشه، بپیچونش، بعد از سمت راستیه که جدا شده ته لامپ رو بپیچون در بیار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکوشی خودتو
تو تست بکن منم برم بیام ولی این راه ردخور نداره 4-5 بار همینجوری دراوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برقکاری به زبان ساده (sm120)
منم منظورم همین بود دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عباس و یاران شما دو تا ملتفت نشدین من چی گفتم
خطر درس شد دمت گرم از اینجا بوس فرستادم برات (sm120)
(sm2)والا تو اگه تو اپدیت ویندوزت نمردی نترس منم نمیمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر یه امار بگیر اهنگ کی میاد
- (sm2)
احتمال داره امشب بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونور باید اجازه بدن
خب همون دیگه ببین هنوز معلوم نشده
اشترم بنرتو اماده کردی
خطر هستی بنال
خطر تو هنوز زنده ای دیوث(sm2)
الی تو چه سر و سری با این خطر دیوث داری(sm70)
ببینم کاربرای که به صورت مخفی میان
مدیرا هم نمیتونن ببیننشون
وااااااااااای جواد خیابانی و سوتی موقع گزارش بازی برزیل آرژانتین .. (sm30)
امشب تکرار میده .. (sm59)
دیدی داشتم میمردم
(sm50)خیلی با سیستمم حال میکنم کیون لق سینجول
(sm50) من آپگرید کردم windows old هم پاک کردم کـون لـقت هم کردم ..نقل قول:
(sm50)خودت پاک کردی یا از اینی که گذاشتم در هر صورت کیون لقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) نه از مال تو دیدم در هر صورت کیون لقت ..نقل قول:
فردا صب کی پخش میشه آهنگ خو من برم بگیرم یا نه cd رو ..
تا تو بخوای با اون قیافه پف کردت از جات بلند شی بخری پخش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی پول داری بدی من هاست و دامین بخرم پروژه این بابا رو پابلیش کنم ..
بعد که پولمو داد بت پس میدم ..
(sm2)چی چیو پابلیش کنینقل قول:
(sm176)پول ندارم گلم
نقل قول:
سایت زدم برا یه روحانی پول هسات و دامین ندارم بفرستم بالا سایتو .. (sm74)
بابا من شب نمیخوابم ..نقل قول:
(sm120)برو وام 10 میلیونی بگیر برای هاست و دامین ایرانی کالای ایرانی محسوب میشه
(sm120)
تی وی دیشب میگف این وام مام برا ماشین میدن جدیدا همه رو کنسل کردن .. (sm120)
(sm50)سینجول اینو دیده بودی من اتفاقی تو سرچ مطلب دیروز دیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آره یه دونه دیحی کالا به زودی داره برو ببین وای چه چیزیه ultra wide ..
(sm120)مردمم همیشه شاسکول صدبار گفتن طرح کالا ادامه داره نه ماشین حالا که قط کردن همه به قد قد افتادن اونا میخواستمن 110 هزار ماشین تو پارکینگ بفروشن که فروختننقل قول:
چه چیه !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تو رو آب نمیبره آخه ..(sm120)
نه نیستش کهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
همیشه خدا شاس میزنی من ال این وان میگم این مانیتوره بعدشم قیافه این کجاش شبیه اونه