خدا کنه سانسا هم بمیره من خیالم راحت شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا کنه سانسا هم بمیره من خیالم راحت شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه گشته شدن فقط میمونه جان اسنو و دنریس یکیش باید بمیره
قسمت اخر باید منتظر باشیم ببینیم کدوم اتفاق میوفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت پنج از نظر صحنه جنگی عالی بود فقط مردم بیگناه کشته شدن یه کم ناراحت کننده بود..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا نظرم رو دنریس عوض شدهنقل قول:
هر چه زودتر باید بکشنش اینم شد باباش
شاه دیوانه
آخه چرا ؟(sm178) قسمت پنجم خیلی حالمو گرفت همه مردم بیگناه رو کشت(sm25)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی آدم چی بگه به دنریس
حقا که دختر پادشاه دیوانس