دیوث نه من بهت میگم نه تو بفرست یه امتحان میکنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث نه من بهت میگم نه تو بفرست یه امتحان میکنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا کد فرستاد 5766و 3184نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب شبکه 3 به عشق همیشگیش میرسه(sm127) غارسا-الچه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بازی سوپرجام اسپانیا و تکرار فینال سی ال رو شبکه ورزش پخش میکنه(sm120) غارسا ساعت 11:30 یعنی اوج برنامه ها ولی رئال ساعت 1:30 که همه خوابن شبکه 3 پخش نمیکنه(sm120)
شما میگین اتفاقیه برادر(sm120)
تایید شد میلاد لنک خبرتو بده تا کامنت بزارم تا عقده ای از این دنیا نری(sm2)
جدی تایید شد ؟انقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژابی آلونسو هافبک میانی تیم فوتبال رئال مادرید و بازیکن سابق باشگاه لیورپول انگلستان با انتشار پیامی جالب در اکانت توئیتر خود، پیوستن آنخل دی ماریا به باشگاه منچستریونایتد را تایید کرد. "تشکر برای همه چیز، برایت بهترین ها را می خواهم حتی در منچستریونایتد :) حرکت استثنایی ات در وقت اضافه فینال لیسبون را هرگز فراموش نخواهم کرد."
هر کی هم عکس واسش نمیاد به درک(sm3) اعصاب نمونده واسمون(sm9)
واسه من که اومد (sm120)