آلبوم خیلی پس زده میشه ام تازه بعد اون همه سر و صدانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم خیلی پس زده میشه ام تازه بعد اون همه سر و صدانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر بنده فتاح هستم جوکر در فنس قدیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فروششو داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخاطب محوره
تو این دو سال انقد پاپای دوزاری خونده که جایگاهشو از دست نده تو مردم عادی
Ey_Mahe_Mehr(sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)ورژنای باران همش اتوده متاسفانه (sm2)نقل قول:
9:57
3 دقیقه
باید یه اتاق آکوستیک بگیریم کارارو مستر کنیم (sm2) باران ریمستر منتشر کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا در درون کودک دیروز مردان بیشمار بمیرند(sm50)
هنوز نشنیدم ولی از اینکه برگشت به اعتقادات خودش و اون چرت و پرتارو ول کرد حس بهتری دارم بهشنقل قول:
هنوز نشنیدم ولی از اینکه برگشت به اعتقادات خودش و اون چرت و پرتارو ول کرد حس بهتری دارم بهشنقل قول: