(sm77) یه ساعته داریم توضیح میدیم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) یه ساعته داریم توضیح میدیم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو توضیحاتت زیاده نمیخونم کامل ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الان اون بزودی دیگه چیههه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ که معلومه ...
Saffarian Haya Kon Chavoshi Ro Raha Kon
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm54)
10000000000000نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هنوز که آلبوم منتشر نشده !
به زودی منتشر میشه !
تاریخ هم اعلام شده !
چیز عجیبی نیست ! البته توی بازار موسیقی ایرانی عجیبه !!!
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Toorist
Kent Blue 8
(sm50)
سینجول به خدا تو حقته امیر بزنه یه هفته بنت کنه نزار ازینا
(sm2)
یه استراحتی به خودت بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استراحت چرا ؟ (sm2)تازه از حموم دراومدم بدنم نرم شده (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باش تا آلبومو بت بدم ..
نرم افزارو ندادی دیگه ! (sm2)نقل قول:
یه کم صب کنی میاد ..
چه کیفیت داره تاج و تخت پلی شد .. (sm118)
کی میاد ؟ بابا ایمیج بفرست من به تو اعتماد ندارمنقل قول:
(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها نیم ساعتی دیگه دارم می رم فروش گاه سی دی . . .
آلبوم خاصی مد نظرتون نیست !؟
آلبوم " امیر کبیر " از " شهرام ناظری " رو کاشکی اورده باشه . . . مگر نه فکش رو میارم پایین . . . (sm59)
(sm120)چقد خوبه گارانتی تو شهرت باشه یه مودم دیگه بم داد
میخوای بری فروشگاه ؟ پس قربون دستت اینارو ببین دارهنقل قول:
آلبوم برای اولین بار از احسان خواجه امیری
آلبوم زمستون با صدای افشین مقدم که در به در دنبالشم (sm50)
آلبوم فاتح نورایی هم بود بگیر افشین مقدم تو جلد شیشه ایه فک کنم 12 تومنه اگه داشت بخر خودم پولشو میدم هر چند میدونم نمیگیری تو !
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی !
بذار یه عکس از مانیتور به گیرم یادم نره . . . (sm19)
البوم که زیاد اومده منتهی خواننده معروفا خیلی تک و توک لهراسبی نیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااای رسید به این نمایشه ریدم به خودم از خنده .. (sm30)
جاهای دیگه هم برو بپرس شاید تونستی پیدا کنی دمت گرم (sm174)نقل قول:
چیش خنده داره خاک تو سرنقل قول:
سلام صابر جان منم آلبوم درخواستی داشتم آلبوم بی تو هرگز ( لی لی کو؟) با صدای شهرام سپهره سی دی ارجینالشو میخواستم میتونی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خدا بخیر کنه قسمت بعدی باز میخوان مارجری رو لخت کنن
(sm2)(sm30)
یا ابر فرض . . . (sm2)
(sm120)
چه آلبوم با عظمت و شاهکاریه لی لی پوت (sm2)ای خدا امروز یکی از قشنگترین روزای زندگیم بود از بس خندیدم (sm2)نقل قول:
(sm2)ویدیوهای مرتضی اسی کامنت حماسی خودتو من باب این موضوع ول بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کوتوله قدم کوتاهه اما دستم میرسه .. :l
شنیدم یه شکم پر به همه چی ریدی .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغز فندقی به نظرت کسی مث صابر که آلبوم از بزرگان موسیقی گوش میده روش میشه در کنار آلبومای یزدانی و خواجه امیری و افشین مقدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره به فروشنده بگه من آلبوم لی لی پوت رو هم میخوام (sm2)(sm30) والا من باشم آبروم میره زمین تا آسمون فرقشه ! البته تقصیری هم نداری چون سلیقه و فکرت بچگونه ست !
با تشکر (sm2)
بهت دستور میدم بری درمانش رو پیداکنی و بعد برگردی پیشم .. (sm74)