یکی از خشگل ترین کوپه های دنیا که پژو زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از خشگل ترین کوپه های دنیا که پژو زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Memoirs of a Geisha (sm137)میخوام ببینمش
Rating: 7.3/10 - 104,810 votes
(sm17)تا پیک بقلیو باز کن ولی کسی نره اونجا
(sm100)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیح بیشتر لطفا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرکش مشکلی نداره؟ آپدیت مداوم مشکلی پیش نمیاره واسش؟
دیگه الان نسخه کرک شدش تو سایتا هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من همش اپدیت میکنم هیچ مشکلی نداره
تو که تایید کنی حله (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.1 داری یا 8؟
پرو بگیرم یا اینترپرایز؟
8.1نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرو
واسه مدیاسنتر میگی پرو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا تفاوتهای اینترپرایز مورد استفاده قرار میگیره؟!
خب اینترپرایز کاملتره رو سرعت هم تاثیری نداره چرا پرو؟نقل قول:
مدیا سنتر مال یه نسخه دیگسنقل قول:
تا جایی که من میدونم سریع ترین و بهترین نسخه برای کاربران خانگی پرو هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میگی اینترپرایز؟ امکاناتی که بیشتر داره استفاده میشه عایا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه بابا همش چرت و پرتهنقل قول:
من کلا از مدیاسنتر استفاده نمیکنم...هیچوقت!نقل قول:
به یه جمع بندی برسید امشب بزارم واسه دانلود
(sm120)نقل قول:
کچا رو واسه دانلود پیشنهاد میدی؟ هر سایتی با یه حجم گذاشته (sm138)
بستگی داره ، کارای یه کاربر با همون پرو راحت انجام میشهنقل قول:
از جمله مهمترین ویژگیهای نسخه Enterprise میتوان به موارد زیر اشاره کرد:- Windows To Go: قابلیتی که به کاربر اجازه میدهد تا بتواند ویندوز را از دیسکهای حافظه مانند Flash Memory به طور مستقیم اجرا (Boot) کند.
- DirectAccess: قابلیتی که این امکان را به مدیر سیستم میدهد تا در سیستمهای متصل به اینترنت یک شبکه محلی اینترانت راه اندازی کند.
- BranchCache: تکنولوژی و ابزاری جهت بهینه سازی شبکههای گسترده (WAN) برای مدیران شبکه.
نسخه Professional به عنوان مناسبترین نسخه برای کاربران خانگی و افرادی که در زمینههای چند رسانهای فعالیت میکنند و نسخه Enterprise برای سازمانها و شرکتهای تجاری که امکانات قویتری نیاز دارند و یا کاربرانی که میخواهند حداکثر بهره وری را از سیستم عامل خود بگیرند پیشنهاد میشود.
آه آه بیا بیا (sm137)
اینا رو خوندم... من که از این 3تا برتری استفاده نمیکنم... میخوام نظر شخصیتونو بدونمنقل قول:
نقل قول:
لینک های دانلود
راهنمای دانلودWindows 8.1 AIO 20in1 Pre-Activated x86 Integrated May 2014
دانلود ویندوز با لینک مستقیم - 2.97 گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش دوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش سوم
Windows 8.1 AIO 20in1 Pre-Activated x64 Integrated May 2014
دانلود ویندوز با لینک مستقیم - 3.82 گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش دوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش سوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بخش چهارم
کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] می باشد.
پرو نصب کن. همینی که الی لینک داده خوبه از قبل فعال شده هست دیگه نیاز به کرک نیستنقل قول:
از آسان دانلود نگیر ، افتضاحه
(sm70)خواهشا چرت نگو یعنی چی افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی فرق ندارن همه یکیه. پی سی دانلود و سافت 98 معتبر ترن
یه بار من دانلود کردم از آسان دانلود ، حجم به فنا رفت(sm25)نقل قول:
سافت 98 بگیر بهترو کامل تر از همه جاس
(sm2)یه حرفایی میزنین مرغ پخته خندش میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته چیه توضیح جامع و کامل داده مگر ایراد از خودت باشه ندونی داری چیکا میکنی
سافت 98 بخاطر کرک و بقیه مسائل کامل ترین سایته
اینو که نمیگم (sm70) یه چی دیگه بودنقل قول:
دانلودها از همه بهتره
(sm98)
(sm3)نقل قول:
بخرید از همش بهتره (sm120)نقل قول:
جان من ببین اینی که من گذاشتم چیه این قرتی بازیای سافت 98 چیه عمرن بفهمه چی به چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت چرا اینجوری شد دوباره ؟
ارسال ها لنگر میندارزه (sm120)
اورجینال از همش بهتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینال چیه باووو (sm59) همین 1000 تومنی ها خوبه (sm120)نقل قول:
می بوسد..در شگفتم از لبهاش ! می گیرد..پس نمی زند دیگر !
می گوید آن چه را که لب بسته ست ..می آید راه ِ رفته را با سر !
انگور گرفته در گلویش ، مست .. می اندازد شراب در چشمم !
چنگی زده به شبان ِ تارم ، تار .. چنگی به دلم نمی زند دیگر..
ویران کرده است و گنج می جوید از روح ِ خرابه ..خانه اش آباد !
ساغر زده به سلامتی ِ عشق ، از خون ِ دلی که خورده ام یک سر !
اندوه ِ چقدر-ساله ی رستن ، با تک تک ِ تاک های بالقوه ..
این شعر ، شراب ِ شاعرافکن نیست ! تار ی است پر از نوای حزن آور..
پوشانده مرا به عادت ِ بوسه ! عریانی ِ من گذشته از لب ، حیف..
با بوسه ، پرندگی نخواهم کرد از پیله ی انزوای سرتاسر
ای داد که " دوستت ندارم " ها ، با موی سیاه ، سال-خرد م کرد ..
دردا که هوای " دوستت دارم " افتاده چقدر از سرم دیگر..
برگشته ، اگرچه گشته..سرگشته..سر رفته صبوری از دل ِ تنگش !
آتش بودم که با خودم درگیر ، عادت کردم به زیر ِ خاکستر !
نه دل مانده که گرم بسپارم .. نه خون ، که روانی اش کنم تا رگ !
تیغی که بریده بند بندم را ، افتاده کنار سطل..آن سو تر !
یک دره دهن گشوده در من ، تا اسبی نکند هر آنکه در افسار !
دریا ، در آب غرق خواهد شد از خودکشی ِ نهنگ ِ سر در بر ...
طاهره خنیا
کرکش به اندازه 1000 تومن کار میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرتی بازی نیست الینقل قول:
منم قبلن همش از اسان می گرفتم ولی چند همیشه فقط میرم سافت 98 خیلی جامع و کامله همه نسخه ها داره همه کراکارو داره فرومش بهترین فرومه برا حل مشکل و کرک و ...