حسن این 2 تا بازی آخر از الان نمیشه پیش بینی کرد؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن این 2 تا بازی آخر از الان نمیشه پیش بینی کرد؟(sm120)
نمیدونم ، من سر در نمیارم از این چیزا (sm120) اما اینو بدون دور زدنش خیلی راحته(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان امتیازمو بهت نشون بدم چی میدی بهم ؟! (sm120)
مثلا فک کن من یو ضریب بردش 2 باشه استوک سیتی 7نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه حساب میزنی من یو
با یه حساب میزنی استوک
اگر من یو برد پولت 2 برابر میشه
اگر استوک برد شاه میشی
در بدترین حالت پولی از دست نمیدی(sm120)
چی دوست داری ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر حالت سر کاریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بچه کجایی ؟
چه فرقی میکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتمن سوال میکنه نه تو(sm120)نقل قول: