خدا نکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا نکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آُل این وان دوس ندارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن اینو برای مقابله با ای مک ساختننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خیلی خوبه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از پنل جدید مخابرات شنیدی ..
mac reaset گذاشتن ..
ینی اینکه هر خط تلفن روی یک مودم بیشتر جواب نمیده ..
(sm1) امکانات
ازمقداد ای تی خرید کنید 100% به صرفه تره (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود میلاد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفم اومد اینو نبینی و نشنوی
قشنگه
هم پیجشو برات گذاشتم تا درموردش بخونی
هم لینکشو
البته اگه ندیده باشی تا الان
امیدوارم لذت ببری
لینک صفحه توضیح در موسیقی ما
لینک دانلود اثر
(sm50)
(sm50) چشماتو وا کن عشقم
به من نگاه کن عشقم
جونشو نمیدونم ولی جولیشون گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ همسایه غازه
اسلام بده یهود و مسیحی خوبه
یمن فلسطین سوریه عراق کشته شه ب ما چه فرانسه و اسراییل کشته شه جنایته
افراطی شاخ و دم نداره
انفجار بیروت هم کار داعش بوده پس باید بازتاب داشته باشه نه اینکه چون اینکارا عادی شده اونجا چیزی نگن ! 7 هزار نفر تو منا کشته شدن یه نفر حرفی نزد ! آقا ول کن این مسئله اسلام و مذهب رو ! جوری میگن 129 نفر کشته شدن انگار اینا با بقیه آدما فرق دارن ! این یه نوع نژاد پرستی مدرنه ! عروس اروپا باشه چه ربطی به جون آدما داره مگه آدمایی که تو پاریس یا اروپا و آمریکا زندگی میکنن با بقیه فرق دارن ! عادی و تکراری شدن نباید دلیل بر این بشه که بین جون آدما فرق بزاریم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ما ایرانیا در این جور مواقع ک.سخولیمان را به جهانیان ثابت کرده ایم و حالا هم داریم پروفایل پرچم فرانسه میزاریم که بگیم ما هم آره ! اما ما هم نه چون اونا به ما میگن تروریست و ما رو پشم هم حساب نمیکنن
دیشب بیست و سی یه جوری میگفت انگار تقصیر عامریکاست (sm2) کاملاً مشخص بود دنبال بهانه بودن بندازن گردن عامریکا (sm2) طرف تو گینه بی صاحاب میگوزه میمیره تقصیر عامریکاس(sm2)
;,
- (sm2)
k gy,k
برو ب...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این اسگول رو تورو خدا میگه چون پاریس عروس اروپاس نباید با این موضوع یه جور رفتار شه ، بعد میاد از تبعیض و جبر جغرافیایی شعار ول میده
20 سال پیش جنگ صربا و بوسنی رو یادتون میاد ؟ من قشنگ یادمه راهنمایی بودم که گفتن آی صربا دارن مسلمونای بوسنی رو میکشن بشتابید که سکوت جایز نیست ! آقا رادیو تلفیزیون 7 ساعت برنامه داشت ، 8 ساعت میگفتن بوسنی (sm2) چادر زده بودن کمک به مسلمونای بوسنی ! عباس بهادری یه آهنگ خونده بود سارایوو(sm2)آقا خلاصه جنگ تموم شدو تیم بوسنی اومد 2 تا تو آرادی به ایران زد رفت (sm2)یه تشکر کردن و تمام
واین است ک.سخلی ایرانیان
انگار ادم ادم نیست ، ادما تو لبنانو اینجور جا ها بمیرن اشکال نداره چون عادت کردن ولی پاریس چون عروس اروپاس اشکال داره
رو نقل من اسکی نرو (sm2)اگه چیز جدیدی نداری خف بگیر (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا حجازی - اهنگ رویانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزای بارونی نگفتی با من نمی مونی
تو رفتی بارونا موندن، خودت باقیش رو می دونی
باقیش همه غم بود، همش یکی کم بود
همون یکی انگار تموم عالم بود
- (sm2)
حرف تو رو نخوندم دیدم گفته چون پاریس عروس اروپاست نباید یه جور رفتار شه خندم گرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دیوق نگفته باشی پس من و تو با هم تفاهم فکری و ارزشی داریم (sm120) زن من میشی ؟ (sm2) البته زن ِ دوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر موقع الی بحث اسلام را انداخت اذیتت کرد فقط به خودم بگو (sm2)باشه عزیزم ؟ النگو هم میخرم برات (sm2)
من و تو اینجوری فک نمیکنیم فقط الان یه ادم معروف اون حرف رو میزد هر چقد هم محبوب بود خدا شناس و خدانشناس هر دو چنان میریختن سرش که دیگه شعار نگه فلانه بلانه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو زر نزن امروز فردا عضو فنلاندی داعش میشی پس خف بگیر
ینی میگی من معروف نیستم ؟ (sm120)نقل قول:
به جون سینجول تو یه بار دیگه شعار بدی کیونت میذارم (sm2)
(sm120)نقل قول:
قبل اینکه تف بدی ببین من چه جوابی راجبه چی دادمنقل قول:
گفتم بازتاب خبر بعد تو اینجا اومدی میگی نمیدونم هفت رنگه خون مون میکنی
این پیج سینجول بزرگترین بلایی بود که بر من نازل شد هنوزه که هنوزه هی میزنه بازدید داره ۱۰۰ بار پاکش کردم پاک نمیشه لامصب
الی
شما هرموقع سال زنگ بزنی دفتر رسمی داعش، منشی گوشی رو برمیداره میگه : ما بودیم، بفرمایید؟(sm2)
دقیق خوندم ! تو داری میگی اونجا عادی شده و جنگ شیعه و سنی و از این حرفا ! گفتی پاریس عروس اروپاست فرق داره گفتم جون آدما بر اساس منطقه ای توش زندگی میکنن فرقی نداره . داعش داعشه چه تو لبنان چه تو پاریسنقل قول:
حالا من کاری ندارم چی به خورد ملت کردن این چند سال ولی ما ایرانیا در خودشیرینی شهرت جهانی داریم و حالا هم میخوایم به فرانسویا بگیم ما هم هستیم در صورتی که ما هم پشمیم
امیر واسه باران کانال تلگرام بزن نسخه ویندوز هم داره
یکی بهادرو بگیره (sm2)
تو پیجش رفته بالا منبر پایین هم نمیاد (sm2)
پودرتو عوض کننقل قول:
اسید هم نرف
(sm2)تو میشه خواهشن زر نزنی هنوز پشمای کیونت در نیومده سند و سالی نداری بذار یکم روزگار به کیونت بذاره بعد بیا نظریه بده عسلام عسلام بکن
ما نسلی هستیم که مث خروسی که چوب به کیونش کردن صبح خروس خون تو سرما و گرما میگفتین بلند داد بزنین مرگ بر امریکا اااااااااااااااااا به زور میبردنت نماز - نماز جمعه مکانهای مذهبی پای منبر این شیخای حرومی بشینی یه عمر بهمون یاد دادن از غربیا متفنر باشیم از اخرم برعکس شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]