3 جفا در حق فیلمایی که اونجا گذاشتی نمیشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
3 جفا در حق فیلمایی که اونجا گذاشتی نمیشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همه فیلما پایان دارن دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم باید پایان نداشته باشه! تو قراره یه قصه رُ تعذیف میکنی میشه نیمه کاره تمومش کنی؟؟
یه نتیجه یه تصمیم یه حرکت که فیلم واسه گفتن اون بوده مگر چز اینه؟؟
فک کنم 3 نفر تایید کردن که همچین برداشتی نکنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مفهوم اخر الزمانی چیزی بوده فیلمساز گنده تر از دهنش حرف زده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یه کم ادامه بدیم می رسم به 4 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس داشتم فیلمو همین مهمه (sm50)
Selloule Shakhsi(sm120)نقل قول:
كيييييييي ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان خوب نصف راه موفقیت فیلمه ...ولی خیلی فیلما پایان خوبی دارن هیچی هم نمیگن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستش اینه
Cellule Shakhsi
فیلم با یک نیم یک 2 و یک 3 به کار خودش پایان داد(sm120)نقل قول:
شاید اشتاه برداشت کردی از حرف من من نگفتم چیزی یگه تو پایان! گفتم پایان داشته باشه....فیلمُ به سرانجامی برسونهنقل قول:
این فیلم از نظر من مخاطبُ سردرگم کرد بدتر....
امير عنوان رو اين بزن (sm120)
آلبوم "سلول شخصي" رضا يزداني به زودي | دانلود تيزر رسمي آلبوم
به پایان باز اعتقادی نداری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون جایی که ما به سمت بالا رند میکنیم تو جدول همون خونه یک رُ میگیره (sm120)نقل قول:
(sm70)وایبر یادت رفت دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلول شخصی(sm2)نوید ازت اجازه گرفت ه؟
پایان باز با بی پایان فرق داره!نقل قول:
پایان باز داستان فیلم تموم میشه میمونه چند انتخاب که قضاوت و حدسش با تو واسه پیشامدی بعد فیلم! اما وقتی پایان نیست عملا فیلم رو هوا بوده!(sm120)
ميخواستم اشاره كنم بهش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنه و ملودي ممر و شعر احمد رو دزديده باشه (sm30)
(sm30)(sm30)آها رضا رو ميگينقل قول:
باو توو اتوبوس واحد نشسته بود كنارم بعد ديد دارم توو اين گروه پي ام ميدم . التماسم كرد منو ادد كن
(sm2)اومده بود ميگفت تو بهشون گفتي دارم دروغ ميگم
گفتم آخه الاغ اونجوري كه تو حرف زدي كسي ندونه فكر ميكنه حاتمي كيايي (sm2)
(sm2)
ممر از هر هنرمندی شکایت کرده بود غیر یزدانی
دمت گرم امير (sm19)
(sm59)خيلي جالب ميشه تقابل اين دوتانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كنم آخرش به خاطر پايگان ميگه آقا اصن مقصرم ملودي ساختم (sm2)
نقل قول:
اینُ دیدین و علاقه ای به دیدنش دارین؟نقل قول:
Lucky Number Slevin 2006
این چی؟
Into the Wild 2007
(sm120)
.SAJJAD. میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بار اول که گوش کردم بیضه هام چِسبیدن به هم ، ناموسا این بچه ها همگی فوق العاده ن ، هر کدوم به تنهایی یه تیمن ، دیگه فکرشو کن همکاریشون هم چی در اومده ،
(sm30)(sm30)
فرداشب royal affair رو داریم؟؟(sm120)نقل قول:
اگر بخواهی می بینیمنقل قول:
دومی رو دیدم (sm50)
اساتید بی اعصابن خیلی سر به سرشون نمیذاریم این روزا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی رُ بذار تو لیست!نقل قول:
بریم سر وقت in the name of???
با تشکر از : حسین کساییان (sm2)
دومی دیدی؟چه طوره؟نقل قول:
ببینیم اکبر کجا رفت(sm120)
چی شده؟ فیلما خوب نبودن؟(sm120)نقل قول:
آرمیلا؟! (sm77)
نه همیچکدومو ندیدم ولی اولی رُ انتخاب میکنم فعلا (sm120)نقل قول:
دومی هم در اینده میبینیم انگار اکبر دیه البته
مریم؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم اون روز بهت نظرمو (sm50)نقل قول:
اکبر اینجایی؟چرا ندیدمت؟نقل قول:
چه طوره؟(sm50)
خوبی؟! (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نشنیدم (sm50)نقل قول: