آخرین اسیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرین اسیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
تنظیم ها هم که الحمدلله !!! چهار تا سمپل و یه گیتار ! همین
البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
با خودم بدون تو چیکار کنم ... (sm50)
ماها کور کورانه دفاع میکنیم شما از روی فلسفه و منطق ناب محمدی پسند نقد میکنید ؟ :)))))) حاجی ما که گوش میدیم و داریم حال میکنیم چه اصراری دارید بهمون فرو کنید این موضوع رو که کارا خوب نیستن و ما لذت نمیبریم :)))) والا داریم گوش میدیم و لذت میبریم . صدام بزن رو عمیقا دوست دارم ، تصویر و نقطه ضعف و سرنوشت رو شدیدا دوست دارم . فرصت به شدت چسبیده بهم . اعتراف همینطور . با یه قفس و تو بی من حال نکردم خیلی و میگم حال نکردم خیلی راحت . چرا به خوردمون میخوایید بدید اخه :)))) با صدام بزن حال میکنم ، از اونور با طرفدار و انتخاب و عادت هم حال میکنم . چرا اینجوری حرف میزنید اخه . چرا فکر میکنید فقط شماها از بیست سال پیش با شادمهر اشنایید و میایید جلو و ما دو ساله :)))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا برام سواله ترانه ها مشکلشون چیه . حالا تنظیم و اهنگسازی هیچی بارمون نیست سر در نمیاریم تخصصی ولی دیگه ترانه رو که میفهمیم . بجز موارد خاص کی و کجا ترانه های شادمهر خیلی شاخ بوده .یجور میگید ترانه ها ضعیفه انگار شادمهر همیشه فردوسی و مولانا میخونده . مثلا مشکوک چی داشت ترانش ، همون البوم طرفدار بجز خود طرفدار تا حدودی بقیه کدوم ترک ترانش خیلی عجیب غریب بوده . همون انتخاب با اون زیبایی بی نهایتش ترانش چه چیز شاخی نسبت به این ترانه ها داشته ؟ اونجا میگه تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن که مصرع طلایی اون ترانست ، اینجا هم توی هم کدوم کارا یه همچین چیزی هست . خداوکیلی تنها جایی که نمیشه بهش ایراد گرفت همین ترانه ها هست تو این البوم ، بجز تو بی من . البته خیلی جاها قافیه و وزن اینا مشکل داره ولی به قول پاکسیما نباید قشنگی رو فدای این چیزا کرد :))))
خیلی جالبته شادمهر رو همه قبول دارید به عنوان موزیسین ، افکاری رو همه قبول دارید ، یراحی همینطور به عنوان موزیسین قبول دارید . ولی وقتی همینا کاراشون رو میدن زمانی میگید زمانی چیزی حالیش نیست . چجوری ممکنه اخه . بقران خنده داره این حرف اصن . شادمهر رو مجبور کردن با زمانی کار کنه ، افکاری چی ؟ اونم حتما گاوه نمیفهمه که همه کاراشو میده زمانی تنظیم کنه این اواخر . بخدا زور میگید . اگه یکی مثلا معین بود میگفتیم اره موزیسین نیست شاید خیلی در حد اینا نباشه و متوجه خوب و بد نشه مثلا . این اصن بحث انتقاد نیست دیگه . بحث لجیازیه . به ولله ، حاضرم دست رو قران بذارم بگم اگه تو کاور نمیزد کدوم کارا از شادمهره الان همینم نمیگفتید که فقط تصویر و نقطه ضعف قشنگه ، چون متوجه نمیشدید اصلا . همونجوری که از روی دموها متوجه نشید !! بیایید بگید تکراریه ، حال نکردید یا هر چیز دیگه ولی برای ماها دیگه تصمیم نگیرید خداوکیلی . کار حال نکنیم میاییم میگیم تعارف با شما داریم که بمونیم تو رودروایسی ؟ شادمهر قِدیس نیست ، نماینده خدا نیست که بی اشتباه باشه . تا دلمون هم بخواد اهنگ ضعیف داره . تو همین البوم تو بی من رو خوشمون نیومد همه اینجا گفتن خوب نیست . یکی رو خوشمون اومده میگیم خوشمون اومده . به همین راحتی
اون که یه روزگاری عشق و ایمونم بود
اون که فقط نگاهش دردمو و درمونم بود
اما حالا می بینم که آفت جونم بود آه
(sm50)
(sm10)
دو کلام حرف حق!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون بوده.. تو خیلی دوست داری برعکسش کن بگو تصویر بهترین البومش بود بعد تجربه کن بود.. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من کاری با اهنگسازی خودش و فلان و فلان ندارم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا هرچی خوشم بیاد میگم خوبه... البوم قبلیم فربد و اینا خیلی کوبیدن گفتم بد نبود.. حداقل 3.4 تا از کاراشو هنوز دارم گوش میدم....
این البومم کاری که فکر کنم چند وقت گوش بدم اعتراف و تصویر...
در کل هم هرکی حال کرد گوش بده هرکیم نکرد ..نکرد(sm2)
من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اشک من رو از همه اهنگاش بیشتر دوس دارم(sm74)
ولی اعتراف قشنگه نکوبش..هم شعرش خوبه هم خوندن شادمهر عالیه
تیکه های خیلی خوبیم داره