منحرف (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منحرف (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب خان رو تو نت ميبينم گاهي اخه نميدونم چرا ما شبكه نسيم نداريم كسي هم حال نداره سرچ كنه بياد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه زماني خوراكم آهنگهاي سيبل جان، ازجان دنيز و سردار ارتاش و مصطفي سندل و ابرو گوندش و تاركان و يه چند تا ديگه كه الان اسماشون به خاطرم نيست، بود ولي خيلي وقته ديگه گوش ندادم ندادم خواننده هاي جديدشونو ديگه نميشناسم آهنگ جديداي اين خواننده ها رو هم ديگه دنبال نكردم ولي كلا دوست دارم كاراشونو كار خوب سراغ داشتي لينك بذار دان كنم
نه دیوونه که نیست بعضی وقتا میشینه از خودش فکر در میکنه جوگیر میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا امروز رفته بود شهرداری منطقه انداخته بودنش بیرون(sm2) گفته بودن برو بابا اونجا اصلا تو پروژه وام بافت فرسوده قرار نگرفته یعنی بش گفته بودن ریدی برو بیرون (sm30)
منم بش میگفتم اینارو گوش نکرد منم بیخیال شدم گفتم بزار خودش میفهمه بالاخره (sm54) آره خودم میدونم ..... تازه این 50 متره بخواد معمولی درست کنه همون 2 طبقه رو کامل تا 70 میره (sm25)
از طرف من بزنه لهش كنه بي معرفتو (sm172)نقل قول:
نه قربونت برم چرا ناراحت بشم اگه 45 سالم بود ناراحت ميشدم ولي تو 17 سالگي خيلي ميچسبه آدمو ننجون صدا كنن (sm2)(sm2)
(sm70)من اصلا حرفی ندارم یعنی راستشو بخوای کپ کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده سلام یادمون رفت (sm127)از بس مینا خانوم هیجان به ما وارد میکنه حواس نمیزاره برام (sm30)
باور نداري از نويد بپرس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
حرف خودمو به خودم پس نده (sm2)من هنوزم سر حرفم هستم 17 سالت بیشتر نیست (sm2)فقط تمام هیجان من ازینه چقدر زود سن واقعیتو پذیرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی چطوری ؟(sm118)
سلام خوبی ؟ مرسی بد نیستم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]