از دست اون دوستمون خلاص شدیم الان هم ایشون اومدننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب کنتراتی برداشته همه رو
نمایش نسخه قابل چاپ
از دست اون دوستمون خلاص شدیم الان هم ایشون اومدننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب کنتراتی برداشته همه رو
یادی از گذشته (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مازنیه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مترو چسیدین هیچی نگفتیم تو اتوبوس چسیدید هیچی نگفتیم ولی آخه چاقال تو هواپیما جای چسیدنه؟ خب من پنجره رو باز کنم که سقوط کردیم
نمیدونم امروز همه جا اینترنت انقد ضعیفه یا ایراد از مودم همسایه س(sm98)
سلام خوبی ؟ سال نوت مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت منم خیلی ضعیفه
سرعت نوسان دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من زیاد بد نیست
یک تکیبر عنایت بفرمایید (sm70)نقل قول:
به سلام خانم مهندس ... سال نو شما هم مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها معرفی میکنم ، همسایمون هستن ایشون ...
سرعت نت امروز به اوج داغونی رسیده
واسه من میخواد یه چیزایی بگه آما صداش نمیاد طفلی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]