(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بیخیال الان میگردم پیدا میکنم خودم
اگر این فخر فروشی رُ بذاری کنار ما خیلی بهتر در خدمتت هستیم (sm50)نقل قول:
من در جریان نیستم اسمشُ لیست کن تا همرُ بفرستم یه جا (sm98)
(sm27)
دیدی که فنلاندی دلخور از اینجا رفت ... (sm50)
تعارف من بدم میاد!نقل قول:
وقتی خودم میگم دیگه این حرفا رُ نداره...
چند مین دیگه پخ رُ چک کن
دومی 2005؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی دمت گرم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاری پیش اومد میرم میام ، امین دمت گرم اومدم چک میکنم (sm19)
اکبر بابت معرفی (sm176)
دومی و سومی 1080 موجود نیست ! البته سومی که به سال ساختش 720 هم خیلیه (sm120)نقل قول:
ولی دومی رُ نمیدونم....چیکار کنم حالا؟؟ 720 بدم؟؟
(sm10)نقل قول:
من زخمی از توام تو چرا زخمی ... (sm50)
(sm27)
خواهش (sm10)نقل قول:
لولای شکسته(sm127)
امین پخ (sm10)نقل قول:
(sm169)
سخنگوی وزارت ارشاد صبح امروز سوالات خبرنگاران را پاسخ داد؛:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
باع
باع
(sm120)
(sm120)اشترم یه جزوه اموزشی بده چجور 720 میزنی این بدبختا بلد نیستن اینجور ویدها 1080 میاد میزنن صبر میکنن تا 720 بیاد (sm2)
صبح اول صبحي ريده ميشه به اعصاب آدم با اين سرعت ريده مال (sm3)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برین کنار نت قاطی کرده همه لینکارو 500 میگیره
امير كاوراي آلبوم غريبانه شاملو اومد
خیلی وقته
(sm120)باو ديروز نگاه كردم نبود
جردن بلفورد:پول براي شما فقط يک زندگي بهتر نمياره
غذاي بهتر، ماشين بهتر يا حتي دخترهاي بهتر
علاوه بر همه اون ها، شمارو يه آدم بهتر هم ميکنه
شما ميتونيد به راحتي نظرتون رو به يک کليسا يا محفل سياسي غالب کنيد
شما ميتونيد با پول، محکوم رو از پاي چوبه ي دار برگردونيد
(sm120)این برای چی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)داره اپ میکنه دیگه چیکا داری بچه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطلب داریم
اینو دیشب ماهان بهرام زده چرا ندیدین
هوی ممر کیون گنده مفت خور
اشترم صفه ماهانو نیگا این فایلا مال سایته نه ؟
ببین میتونی پیدا کنی مجلس روزنامس چیه
لعنتی سرچ میزنی همه چی میاد الا ایران جوان
نوید باع تو ام دست بجنبون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت براتون باز میشه ؟
عکسی که بت دادمو ندیدی مگه ؟نقل قول:
مال خود دی وی دی 720*576 هس حواسم بود عزیز
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]