هادی عاشقم ....(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی عاشقم ....(sm50)
چطور میشه بیخیال بشم از عاشقی و خوشحالم شم؟
وقتی پای عشق در میان است، خیلی زیاد هم رقمی نیست.(sm2)
تو رفتی زیرش من منحرفم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بی معرفتی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان (sm2)(sm19) ولی دیگه بهت نمیگم ننجون ننجون (sm172)
بی بی چطوره ننجون؟ (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ طوری نمیشه باید خودکشی کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زندگی تنها یک سعادت وجود دارد، عاشق شدن و معشوق بودن...(sm178)
نوید سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه خودکشی کرد آخه من جرائت شو ندارم میترسم(sm81)
یه پیشنهاد میکنم (sm51) دوای دردت پیش منه (sm51) ترامادول بخور حالتو خوب میکنه (sm2) همچین مهربون میشی میای میگی خیلی میخوامت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ممنون تو خوبی؟نقل قول:
ترس نداره که میخندیم دور همی (sm2)
نگو باو الان فک میکنه داری جدی میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]