(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
فکر کردم نت من مشکل داره فقط(sm172)
عاخ عوخ عوخ ؛عای گوفتی ، اصن هر کی پس بیاره خره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر سیگار کشیدی ریه هات مثل دمپایی پاره شده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروقت دیدیمش سیگار گوشه لبش بود! اخ کن بیرون(sm70)
چطور توجه یک دختر را جلب کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کلا علاوه بر کارت بقیه چیزاتم درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدري براي تولد دخترش فکر کرد بهترين کادو دنيا را بگيرد
.
.
يک مرسدس بنز.
يک ويلا کنار دريا.
يک ماه سفر دور دنيا
.
.
به دخترش گفت کدام را ميخواهي ؟
.
.
اشک درون چشمان دخترک جمع شد
و دستان پدر را گرفت و با صدايي لرزان گفت:
.
.
.
.
شی خامه
(sm2) آخی شی خانه دیگه کیجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا تا حالا لب به سیگار نزدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سرباز بودم هر چی سیگار از سربازا میگرفتن میدادن دست من نگه دارم ، چندبار که آخر هفته تو پادگان تنها بودم چند نخ روشنش کردم انقدر بد طعم بود یه بارم نشد تا تهش بکشم (sm70)