تو غلت کردی گفتی من شب نمیخوابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو غلت کردی گفتی من شب نمیخوابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تک بنداز بیدار شم از خواب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دیگه مرجع رسمی هستی نیاز به ما نداری برا ریلیز آهنگ ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم موزن کیون گشاده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پول ندارم 5 تومن دامین بخرم از کجا بیارم یه سریال بخرم که تازه dvd هه ..
در حالی که نسخه 1080 میاد رو نت تازه مجانی دان میکنی ..
(sm27)
چرت نگو سالی 40،50 تا آهنگ میسازه و نزدیک 25 تارو تا مرحله اجرا میبره . 30 ساعت پشت هم نمیخوابه بعضی وقتانقل قول:
پيش به سوي بيلد جديد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بنر منر پنر چيزي ميخواين الان بگيد كه بيكارما
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فوق العاده فیلم زیباییست (sm50)
یستردی (sm50)
(sm25)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فیلمی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاضینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم دیدم اما یادم نمیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the judge 2014نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان یادم اومد.. پدرش قاضی بود
(sm25)
منم که داغونِ دلم
همیشه با اونِ دلم
روزایی که پیشِ منِ
حسابی ارومِ دلم(sm50)
شب ، سکوت ، کویر ... (sm74)
(sm50) تو دنیا با یه درد هایی فقط باید مدارا کرد
رابرت داونی خیلی خوبه (sm50)
babazadeh
«کجایی» را الان شنیدم. اثر جدید «محسن چاوشی» برای تیتراژ سریال «شهرزاد» که فردا عصر قرار است به صورت رسمی و اختصاصی منتشر کنیم. قطعه ای که دربخش دومش «سینا سرلک» هم بخش هایی را با محسن همخوانی کرده و باید اعتراف کنم که این قطعه بدون تردید و هیچ شکی بهترین قطعه محسن در سال 94 است.
غم عمیق و تلفیق شاهکار و از همه مهم تر، تنظیم معرکه این قطعه چند ساعتی ست من را درگیر خود کرده...بالای بیست بار شنیدم و هنوز کشف اش نکرده ام.
خوش به حال طرفدارانش که فردا عصر قرار است کلی با این قطعه لذت و انرژی بگیرند. خوش بحالتان...
(sm88)
(sm50)
6/8 با شعرای مولانا (sm50)
روزبه نعمت الهی - زخم (sm50)
کجایی(sm50)
ریده مان های تو تمومی نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ک.. نگو (sm50)نقل قول:
تا اینجای کار که سرعت این اج دیوث خیلی بهتر شده
چقدر بی ادب شدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حال میده آهنگ شاد توی آلبوم باشه ! اونم شعر های مولانانقل قول:
بین عموم حسابی هیت میشه
شاد داریم تا شاد(sm120)نقل قول:
باید البوم بیاد ببینیم چه خبره
روزبه نعمت اللهی - دِ دیوونه (sm81)نقل قول: