ای ریدم به این شانس این عکسایی که ماهان گذاشته اسکن نیس اصل فایله
چرا سایتش پیدا نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ای ریدم به این شانس این عکسایی که ماهان گذاشته اسکن نیس اصل فایله
چرا سایتش پیدا نمیشه
ببین کیفیت یه چیزه سایز یه چیز دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو 720 داریم در حد 480 یوتیوب نیس
بعدشم 81 میشه 10 سال پیش قرن بوق که نیس
چیکا کنیم به حسین بگیم
اشترم نمیشه کاری کرد امضا برای پستای قبلیم دیده شه ؟ اون قدیمیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی باز میشه ؟
نه(sm120)
این دیوث ماهان اگر با کیفیت بهتر میذاشت الان حل بود (sm2)برم بش پیغوم بدم بگم من خیلی از البومتون خوشم اومد منتهی این مصاحبتونو نمیتونم بخونم کیفیت بهتر نداری (sm120)
لاشی بگو کنسرتو زدی دیگه
پر رنگم بزن اختصاصی اولین باری چیزی
(sm2)اشترم من هنو شک دارم جدید باشه الان پشت کاورش زده 92 چیه این
(sm2)آهنگ جدید و زیبای عمو پوریا با نام Real Story ...
اها سایتش زده که هیچی درسته
پیج مجله رو پیدا کردم منتهی دو ماه اپدیت نشده کیفیت صفحاتی که گذاشته از شماره های قبلی مث همین که ماهان گذاشته پس از تو فیس گرفته ولی کدوم پیج اینجا که چیزی نیس (sm178)
(sm70)کوجا
اشترم دی وی دی رو اونجوری نمینویسن سه تاشم باس حروف بزرگ باشه
(sm2)
همین الان تو دانشگاه یهویی (sm54)
اپلودباز رید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت اصفهانی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه چاقو !
توی کیون ممر (sm2)
میگذرونم زندگی رو (sm2)
رزولوشن تخمی داره
بد ریپ کرده
الی هم ریده
حالا بعد خود دی وی دی رو پلی میکنم عکس میگیرم میزارم که ببینی کیفیت اصلش ریده ربطی به ریپ نداره
مردک اولشو ببین همه با پیکان اومدن کنسرت (sm2) محمد اصفهانی اینجا هنوز به بلوغ نرسیده بوده (sm2)بعد انتظار فیلم برداری فول اچ دی هم داری
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهانی از هشتاد و یک به اینور کنسرت نداده یعنی؟
Jessie J - Masterpiece - Music Video - 2014
اشترم این ویدیو از یوتیوب بزن
(sm51)جسی جی
قضیه رادیو چیه ؟
الان پیگیری میشه
(sm2)این به محسن بگه ؟!نقل قول:
(sm176)
عجب صدایی داره دمش
وثوق چرا نیومد (sm98)
ولی به نظرم حیفه ، آرشیو خوبی بود رادیو جوان
هر کسی کاری نداشت میپرید رادیو دل میکرد سریع
(sm2)نقل قول:
من یکی از دلایل دیر فیل تر شدن باران رو سرد مزاج شدن چش هیز میدونم ، اون زمان که گرم بود روزی سه بار فی لتر میشدیم (sm2)
ترک هفت