خوب اسکل کرده ها(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب اسکل کرده ها(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چمیدونم باو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب پرسپولیس برابر لخویا :
سوشا، بنگر،اومانیا، حاتمی، علی عسگری، نورالهی، نوری،گابریل، هادی نوروزی، طارمی، عالیشاه (sm120)
فامیلشو درست گفتی ، نصف جایزه به تو تعلق میگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت تمامنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگه ها بالا(sm120)
مِرزینا سویدزیاک
فن مدرن تاکینگه(sm120)
همه فرند دارن ، ما هم فرند داریم (sm2)نمیدونم کِی ادد کردم (sm120) خانومم میگه اینا کین (sm2)(sm2)(sm2)
نخند به گا میریم(sm2)نقل قول:
اینو دیدین ؟؟ (sm2)
حالا من کاری به امورات لُنگی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تیمای قطری دفاعشون داغونه . فک کنم پارسال تراکتور با همین لخویا بازی داشت ، کافیه دو تا سانتر بره رو دروازه یکیش گله
فقط خط حمله خفنی دارن (sm120)
هر آنچه دیده ام همه تزئینیست (sm50)