خدایا قدرتی به من عطا کن که امشب نرم حموم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله سنگینی بوددددد.....
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا قدرتی به من عطا کن که امشب نرم حموم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله سنگینی بوددددد.....
هنوز توافق هسته ای نشده، عذاب های الهی بعدی از راه رسید. چه تگرگ و رعد و برق وحشتناکیه تهران. تگرگ اندازه توپ بستکبال بود. جدی
(sm2)نقل قول:
اگه اینطور که اینجا(تهران) بارون میاد سمت شما هم بیاد نیازی به حموم رفتن نیست
برو بیرون فقط
اوهوم. ولی عذاب نبود دیگه شلوغش نکننقل قول:
من وسوسه شدما ولی از بابا مامانم می ترسیدم (sm59) الانم فقط شراب ( مشروبات الکلی نه ) اونم کم (sm50) لامصب الکل خیلی گیراییش بالاس ! جاتون خالی ی شب تو عروسی خوردم به بابام مشروب تعارف می کردم (sm2) تا فرداش هم بالا میاوردم گلاب به روتون اصن ی وضی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین چیزی توی زمستون هم سابقه نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی خامه؟ پیمان جان تو بچه شمالی؟نقل قول:
یه کچولونقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قول بده به کسی نگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که ریـ.ـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ.ـده(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی یه کوچولو؟پدر یا مادرت شمالین؟یا خودت بلدی زبون گلکی رو؟نقل قول: