(sm2)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm81)
میگه که چون من پول ندارم باید بمیرم چرا چون حسوده نمیتونه تحمل کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان نقش چلنگر رو ایفا میکنم
آخه آدم که انقدر شُل نمیشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به من نه به تو!
توی انجمن موزیک باران (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نوکرتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا امروز نمیدونستم کرمانشاهی هستی!
یکی از بهترین رفیقام کرمانشاهی هست! خیلی با مرامه! من به کرمانشاهی ها ارادت دارم
اره احتمالا حجم کارت توی پوشک جا نمیشده ازش کناراش میزده بیرون تصمیم گرفتن دیگه پوشک حروم نکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم (sm59) ایرانیا که تبحر خاصی در استفاده از برند بجای نام محصول دارن
مـــــــــــام مینا... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این هوس کتک کرده بزنش بمیره (sm2)نقل قول:
خاک پاتم ! در خدمتیم ! خوبی از خودته شاهین خان (sm127) قربانت برم خوشحال شدمنقل قول:
(sm27)