دوست داشتنیه، خوبه که خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست داشتنیه، خوبه که خوبه
یادشت بخیر من میشستم یه روز کامل تقلب مینوشتم ، همون وختا میذاشتم درسه رو میخوندم محال بود پایین ۱۹ شم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیالوگ خاصی نداشت ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوس داشتم برام مهم نیس ظاهر فیلم تخیلی بود ولی خیلی حرفا داشت می زد و اصن به نظرم فیلمش عقیدتی بود (sm50)
شاوشنک و مسیر سبزش جز بهترین فیلماییه که دیدم این یه لول از اونا پایین تر بود ولی دوس داشتم (sm50)
3 ستاره
گفتم که دوباره امتحان کن (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی خواستی تعارف اینا نکنی یه وقت...پخ بده اگر نبودم
منظورت تقابلشون با اون زنه هستش؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانش جویی را به تصویر کشیدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن فک میکنم از این صندوقا هستم تو این فیلمای فانتزی هر چی پول ازش بر میداری تموم نمیشه ، از اینا داری (sm2)
بازیا ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکانس آخر (sm50)
آبروی جامعه رئالیون رُ بردی(sm120)نقل قول:
آره خداوکیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف یادگیریه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش این بود (sm50)نقل قول:
منظورم از عقیدتی فقط مذهبی نبود کلی بود منظورم (sm50)
یک فیلم بد!نقل قول:
سلیقمون که به هم نزدیکه و منم از این طور فیلما کلا خوشم نمیاد
منتها این یه اشکال دیگه هم داشت! خیلی بزرگتر از دهنش میخواست حرف بزنه!
این فیلم خیلی کوچیک بود واسه زدن همچین حرفای بزرگی!
و البته خوبم در نیاورده بود متاسفانه!
داستان که هیچی....شخصیت پردازی هم هیچی همه از دم تیپ بودن زو خیلی هم بد بودن مثل زن و حتی قهرمنا قصه ...
پایان فیلم هم یک پایان بد...یک پایان مصنوعی و بی ربط! شوخی بود این پایان
فیلمُ اصلا دوست نداشتم..
صفر (sm120)
زر نزن هدف پاسیه (sm2)نقل قول:
این فیلما به اندازه ی کافی هیجان و غافلگیری داره ....دیگه خیلی نیاز به اون غافلگیری بیش از حد داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کلا ارتباط برقرار نکردم ولی همون تقابلشون با زنه کخ گفتی خوب بود ....
یه نفر یه چیزی میگفت و بقیه هم عین گاو دنبالش راه افتادن ....ولی .....(sm50)
این نشون میده رئالیا چه جیگری دارن که تو کلاس 10 نفره با یه استاد سگ میخواد تقلب کنه (sm120)نقل قول:
انقدر زیاد شده که موندم سر جلسه از کجا بفههم کدوم واسه کدوم سواله (sm2)
نقل قول:
چقد دوگانگی بالاخره هدف چیه(sm120)نقل قول:
لطف کن بیشتر بشکاف(sm50)نقل قول:
به نظر خودت هدف چیه ؟؟؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا که.....
اقا مسابقه اواتار نمیذارن اول شم (sm50)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
همین شما ها هستید مدارکتون بدرد سبزی خورد کردن هم نمیخوره (sm120)الدنگ من میخوام مفهومی تقلب کنم (sm120)نقل قول:
پایان که بد بود...کلا هیچ دلیلی واسه اون کار نبود هیچ دلیلی! ناامیدی و اینا هم کشکه...نقل قول:
تقابل با زنه هم اصلش شاید خوب بود اما ابدا در نیومده بود...شعار و شعار و شعار!
سکاسن خوب فقط کشتن زنه بود شاید!
من فقط به خاطر همین 2 گروه شدنشون می خوام یک بدم حالا نمیدونم به خاطر اون پایان 1 نمره رُ کم کنم یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل همین مدرکه گزینه ش رو میزه(sm120) منم مفهومیه پاس میکنم پ (sm120)نقل قول:
مه جزو آن دسته فیلمهایی است که به تعداد طرفدارانش، مخالف دارد! مطمینم برخی از آنها (حتی منتقدان و اهالی جدی سینما) که فیلم را دیده اند اصلاً از آن خوششان نیامده و آن را یک فیلم معمولی در ژانر وحشت دانسته اند، آن هم از نوع کلیشه ای و دست پایین...
یادگیری؟(sm59)نقل قول:
نذر کردم اگه خدا کمکم کنه من بتونم تقلب کنم یه هفته نماز شکر بخونم (sm120)
تقلب مفهومی(sm2)
صفر!!!(با قاطعیت)نقل قول:
پایان بی ربط و بد...پایانی که هیچ لزومی نداشت! حتی باور پذیرم نبود با توجه به صحنه های بعدش!
این فیلم حتی وحشت هم نداشت! هیچی نداشت
(sm120)نقل قول:
میخواستم تقلبا رو بنویسم اول وضو گرفتم (sm2)
همین الان نذر کردم اگه میلاد نتونه تقلب کنه دو هفته نماز شکر می خونم (sm2)
(sm2)نقل قول:
خدایا حرف این مرتیکه بیگانه رو گوش نکن (sm2)قول میدم مشتری شم (sm2)
خودش هم خیلی قصد وحشت نشون دادن نداشت چون وارد جزئیات نمیشد خدا رُ شکر(sm70)نقل قول:
خدا من خیره شو میخوام این فقط قشنگیشو میبینه (sm2)