عباس تروخدا اینو ببی جون میده فقط توش گیم بریزی عرررررررررررررر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عباس تروخدا اینو ببی جون میده فقط توش گیم بریزی عرررررررررررررر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه ولی تجربه ثابت کرده هیچی PC نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا درس شد شما اینهمه سال خودتونو زجر دادین (sm2)ولی موشکل به من بخوره من حلش میکنم اینهههههههههههه
هی بهتون میگم این استاندارد نیس گوش نمیکنین
اتفاقن من برعکسم ب لپ تابم زیاد میرسم تا پی سی تا الانم لپ تاب اخ نگوفته فقط این پی سی ویندوزش ریدتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)با تشکر از اقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چکار کردی بلاخره ؟ هر چند الان بگی ما هم انجام بدیم واسمون عجیب میشه فونت ها ولی حالا بگو تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ سخت افزاری سیستمی رو که روی لپ تاپ پیدا میکنن همون سیستم رو مثلاً روی پی سی نصب کنی نتیجه و قدرت بهتری میده نسبت به لپ تاپ عیناً دیدم اینو که میگم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب هر دو مزایای خودشون رو دارند (sm120)
نه اخه خیلی تابلو کوچیک بود شما خودتونو به یه چیز مشکل داری عادت دادیننقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کادر قرمز رنگ کلیک کردین این کادره میاد میذاری رو 125 یعنی همون تنظیمی که درس نشون میداد منتهی دیگه وضوح تصویرت رو همون 100 میمونه
شکر خدا مشکل الی هم حل شد صلوات (sm2)