تو بیا در آغوش من (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بیا در آغوش من (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی اومدیم این تاپیک ، ریزش موهام قطع شده ، پوستم هم دیگه چروک نمیخوره ، میگن به افتخاره این تاپیک قراره بنزین مفت بدن بهمون
همه دعوا سر من بود به من میگی پاشو ببریم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا صابر فکر کنم شاکی شده ازمون(sm120)
ی تصمیم جمعی بگیرین(sm54)
مرا ببوس ، مرا ببوس .... برای اولین بار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها به حرمت حرف صابر برگردید... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان داداش بیخیال شو هدف فقط کنارهم بودن و گپ زدننقل قول:
بگذر نه بخاطر ما که تازه واردیم بخاطر نوید صابر و حسین و...
پیمان رفتیم؟
(sm2) باریکلا عمو از کجا یاد گرفتی؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چشم مایی عزیزم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]