خودت رشته برق هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت رشته برق هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیم کشی ساختمون؟؟؟؟ اینو که طرف با دیپلم کار ودانش هم انجام میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کار مهندس برق چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش من رشتم برق نیستش که دقیق بدونم ! ولی با توجه به گرایش ها ش کار ها هم فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا کسی که برق - الکتروتکنیک میخونه یکی از کارهاش فکر کنم طراحی خط انتقال برق باشه یا توی نیروگاه تولید برق کار های مختلفی انجام میده
یکی بیاد بگه مهندس برق چیه ! مهندس مکانیک چیه؟!
برق یاد سیم کشی میوفتم ! مکانیک یاد اتوموبیل (sm77)
یک سیم کشی ساختمون میدونی چنده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان من خودم مکانیک میخونم
خوب دقیقا چیه؟ درباره چیه؟نقل قول:
ببین اگه کلی ش رو بخوای طراحی مخازن! طراحی خط لوله! طراحی سیکل ها سرمایش و گرمایش! همین طراحی شاسی و بدنه خودرو! همینطور طراحی سیکل های تولید برق! و.....