نه من رو انگلیسی میزارم همیشه گوشیم هم همیشه انگلیسیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه من رو انگلیسی میزارم همیشه گوشیم هم همیشه انگلیسیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) من خودم درایور لپتاپم واسه ویندوز تن همون روز انتشار همش جدید و بروز اومدن بیرون که دیگه بریم حالشو ببریم ولی هنوز سون زدم(sm120)
باسلام لطفا اگه میشه بگید چور صفحه استارت را سه تایی کنم در ضمن من از لب تاپ استفاده نمکنک و کامپیوترم رو میزی است
اولا یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما شما بگو تقویم شمسیو از کجا اوردی (sm120)
اگر دزمان نصب ویندوز از سه گزینه اولی رو انگلیسیه دومی بزار رو persian و سومی بذار رو us
در ضمن عکس صفحه استارت سه تایی را برات می فرستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا که علامت زدم رو بکن Persian
ادرس جایی که باید تقویم شمسی اینطوری باشه
(sm120)خب راه حل دیگه ای نداره ما که الان توشیم چیکا کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیک راست کن برو این قسمت که اسمش بالای کادره بعد برو تنظیمات استارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ها دمت شمسی شد
تو بیلد های آزمایشی بالای استارت یه فلش داشت که میزدی فول اسکرین میشد و مثل ویندوز 8 میشد ولی تو نسخه نهایی نیست!نقل قول:
اما میتونی استارت رو دستی از کنار و بالاش بکشی Resize کنیش و کاشی ها رو 3 تایی کنی!