نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت ندارن ، من تلفنی خرید کرده بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت ندارن ، من تلفنی خرید کرده بودم
راستی سایت شهر کتاب هم هست ، که اکثر آلبوم های جدید رو داره
اطلاعیه ش: (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
under constructionبه زودی...این سایت با تغییرات اساسی وارد بازار می شود!از شکیبایی و حمایت اعضا و کاربران گرامی سپاسگزاریم
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت شهر کتاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فکر کنم 3 ماه هست که اینجوریه !!!
من 2،3 بار زنگ زدم ، ولی حتی اپراتور پیام گیر هم فعال نبود !!!
این سایته هم دسته بندیش درست نیست (sm98)نقل قول:
ویدئو را همون روز دیدم ---نقل قول:
میثم که خب عالیه --- هم توی موسیقی کلاسیک هم پاپ ---
نوازندگی خیلی از سازها را حرفه ای انجام میده ---
اون قطعات از قرائی منش تو آلبومشه؟ --- اگه باشه که شنیدم --- آلبومش خوبه ولی خیلی خیلی یکنواخته ---
وگرنه هر قطعه را جدا در نظر بگیری خوب کار شده ---
نقل قول:
وحید درسته که این سایتها اساس و اصول درست درمونی ندارن ، جز آهنگ سرا که شاید نزدیک 10 سال سابقه داره
ولی گاها بدک هم نیست ، هر چند من الان چند ماهی هست که دیگه آنلاین خرید نمیکنم و از مرکز پخش شهر آلبوم میگیرم ،به 2 دلیل :
1. هزینه بالای پستی و اتفاقات عجیبی که تو حمل میافته از حمله شکستن قابها
2. هزینه پرداخت کمتر
تو همین کشور همسایه ، ترکیه
2 تا سایت مشهور واس خرید آلبوم هست
آلبومی که تو فروشگاه ها 19 لیر فروخته میشه رو تو سایت بین 15 تا 16 لیر میفروشن
و مهمتر اینکه ارسال به هر نقطه سراسر کشور رایگان هستش
یه تعداد ویدیو شاهکار از میثم جمع کردم، شاید تاپیک جدا بزنم... شاید اصلا یه بار موضوع همین تاپیکُ بذارم میثم... خیلی دوست داشتنیه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هیچکدوم توی آلبومش نبود... سه تا آهنگ با سه سبک مختلف بود تقریبا... گوش کن ضرر نمی کنی... مخصوصا آهنگ زمان