تبریک میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم
تمامی نسخه ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست ویندوزهای قرار گرفته در Windows 10 Redstone build 14393 مجموعه:* Windows 10 Home
* Windows 10 Home – – – – – Pre-Activated
* Windows 10 Pro
* Windows 10 Pro- – – – – – Pre-Activated
* Windows 10 Enterprise
* Windows 10 Enterprise – – Pre-Activated
در حال آپگرید 10240 به ویندوز رداستون
من چرا قانع نمیشم از ویندوز 7 دل بکنم استرس دارم ولی ویندوز رو عوض کنم صد در صد 10 نصب میکنم
لامصب سیستم خونه نمیکشه 10 نصب کنم و درایور هاش رو ساپرت نمیکنه وگرنه صد در صد 10 نصب میکنم
(sm120)در حال دانلود ویندوز جدید
دانلود ویندوز ۱۰ به روز رسانی سالگرد با لینک مستقیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوم و پرونقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا به نظرت enter نصب کنم یا pro ?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
proنقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی چه تفاوتی با هم دارن ؟(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ایشالا به زودی این پرنیان منتشرش کنه برم بخرمش و استفادش کنم (sm120)
(sm120) نمیدونم چرا فقط به ویندوز های پرنیان اعتماد دارم (sm120)
تفاوت نسخه ها رو سرچ بزنین کامل توضیح دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که نصب کردن
بنظرتون تغییرات زیاده یا نه؟
ورژنی که دانلود کردین 1607 هست؟
اگه امکانش هست زحمت بکش لینک نسخه اینترپرایس رو از سایت مایکروسافت بزاری ممنون میشم
من آپگرید کردم ، همه چی خوب و عالی و سریع .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_612 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هنگ نداری ؟ من نمیدونم چرا هی سیستم هنگ میکرد دیشب و امروز صب باز الان که اومدم هنگ نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از هاردمه (چون ssdگرفتم تا بحال ازش کار نگرفته بودم ) از فایر فاکس 48 بود یا از ویندوز جدید یا اپدیتهای سیستم یا انتی ویروس ایست نسخه جدیدش 10
نه مشکل هنگ که ندارم ولی موقع نصب خیلی طول کشید .نقل قول:
اره اون که طبیعیه قبلنم چن بار گفتم غیر اونایی که وین اورجینال دارم باس ایمیج بگیرن دان کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که خبری از هنگ نیس هر چی بوده درس شده گویا (sm118)
آپدیت جدید kb3176929 برای ویندوز رداستون از راه رسید
اگر ویندوز شما روی ssdباشه ممکنه گاهی اوقات دچار هنگ بشه
راه حل برای ویندوز 7 و 8
راه حل برای ویندوز 10
بازم تاکید میکنم فقط درصدی از هاردهای ssdاین مشکل براشون پیش میاد مثل کینگستون و اینتل دوما این مشکل همیشه نیس و ممکنه هر چند باری که سیستم رو روشن میکنین اتفاق بیفته اینو میگم بخاطر اینکه اگر هنگ سیستم شما مداوم هست مشکل چیز دیگه ایه که باید بررسی بشه
مرض
معذرت
آخه خنده دار بود واقعاً (sm2)
پاک شد
(sm70)دقیقن کوجاش خنده دار بود الدنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحاتت(sm2)نقل قول:
یه جوری گفتی که نیفته گردن ویندوز 10 (sm2)ینی بیل گیتس هم اینطوری توجیه نمیکنه(sm2)
(sm98)به ویندوز10 چه ربطی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)همینو میگم دیگه (sm120)میگم که جوری گفته که بگی به ویندوز 10 هیچ ربطی نداره(sm2)میدونیم بابا (sm2)نقل قول:
اقا این رداستون دقیقا چیکار میکنه؟
الیاس به نظرت الان بهترین نسخه ویندوز 10 کدومه باری پی سی؟نقل قول:
میشه نسخه دانلودش و بدی
صفه اول هستش
enterprise بهتره یا Profsional ؟؟؟؟نقل قول: