مجید خراطها هم لایوش افتضاحه
نمایش نسخه قابل چاپ
مجید خراطها هم لایوش افتضاحه
گریه نکن مرتضی پاشایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن علی عبدالمالکی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی پاشایی میگه یه روز میرسه که دور از غم ها کنار توام کنار منی
عبدالمالکی میگه یه روز میرسه که دور از غم ها کنی منی کنار توام.
یعنی سر خود شعر مهرزاد امیرخانی را هم عوض کرده عین خروس خونده این ملودی رو.(sm2)
بی استعداد (sm2)
خواننده تو پارک و بوستان ها به شهرت رسید خواننده ای که تو عروسی ها میخونده الان معروف شده (sm2)
هیچ کدوم هیچ کدومشون لایو نمیتونن بخونن استاد لایو خوندن معین و هایده هستن آخ آخ دیوونه ای(sm127)
مشکل اینه که در ایران استاد موسیقی پاپ وجود نداره که خواننده های با استعداد زیرنظرش کار کنن . یکی هم بابک بیات بود که خدا بیامرزتش
خواننده های الان یه مشت جَوون دستگاهی هستن به احمدوند تو اینستا گفته بودن چرا انقدر تو دستگاهی هستی قاطی کرده بود هر روز یه لایو از صداش میداد بیرون بدتر خودش را هم خراب میکرد داداشم خب دستگاهی هستی چرا ناراحت میشه با دستگاه صدات خیلی خوبه (sm2)
شهرام شب پره می گفت با دستگاه هر انسانی به جز آدم لال خواننده میشه
شهرام شپبره همون آهنگ باتو ابی را تو مستند نیم قرن با ابی دیدی چه مشتی شادش کرد حاضرین هم کلی لذت بردن و براش دست زدن اون با اون همه خول بازیش استعداد داره (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
شهرام تو کار و سبک خودش خوبه
حتی شهرام صولتی هم وقتی آهنگ ابی رو خوند حاضرین بلند شدن و براش دست زدن
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm2)
پسر این آهنگ کوچ حجت اشراف زاده چقدر خوبه(sm50)
یادش به خیر سال 73 یا 74 بود اون موقع 10 ساله بودم رفتیم سینما اینو گذاشته بودن آخر فیلم همه را جو میگرفت کت کاری میشد (sm2).نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون قسمت بالای تماشگرها خودشون را پرت میکردن پایین از سینما میومدن بیرون به هم چپ چپ نگاه میکردن (sm2)
(sm2)(sm2)
فحش گذاشتم هر کی مخفیه (sm70)(sm2)(sm2)
(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)
رامی کدوم دیوثی به تو مخفی شدن را یاد داد بگو برم تقشو بزنم (sm2)(sm2)(sm2)
یه دیوثی بود به اسم ........ (sm2)(sm2) M
(sm50)
دوستان شرمنده اگر در بحثتون دخالت میکنم، میخواستم من هم نظرم رو بدم
یکی از دوستان ترانه سرای شهرمون، در ماه های پایانی عمر استاد بابک بیات خیلی تلاشش رو کرد تا بتونه با ایشون همکاری کنه و تا یه جایی هم موفق بود که متاسفانه عمر استاد به دنیا نبود و ... اینش زیاد مهم نیست، این رو گفتم که به اینجا برسم. توی یکی از تماس هایی که با این مرد بزرگ داشتن از ایشون پرسیدن شما به عنوان یه استاد با تجربه ، موسیقی ایران رو چگونه میبینید و اصلا موسیقی و خواننده های داخل ایران رو تایید میکنید؟ ایشون هم در جواب گفتن تمام هنرمندها و خواننده های داخل کشور دارن تمام تلاششون رو میکنن که بهترین کار رو انجام بدن؛ در نتیجه در داخل کشور هنرمند بد نداریم. همشون به نسبت تلاشی که میکنن قابل تقدیر هستن/ این رو گفتم چون در همین تاپیک یکی از دوستان از استاد بیات نام برده بودن
از یک استاد اپرا هم که اسمشون متاسفانه در یادم نیست پرسیده بودن چه کسی میتونه اواز بخونه و تاییدشون روی اواز پاپ بوده. ایشون هم جواب دادن انسانی که لال نباشه میتونه این کار رو بکنه . وقتی اساتید بزرگی چون بابک بیات و ... نظرشون این هست بهتر هست ما هم دید و نظرمون رو کمی تغییر بدیم به همه ی خواننده ها, اهنگسازی ها و سبک ها احترام بزاریم؛ حتی اگر باب میل ما نباشه. دوستان از امیرتتلو نام بردم که از نظر من ایشون توی سبک خودشون بهترین هستن، همینطور عبدالمالکی و .....
صدا و سبک موسیقی سلیقه ای هست. یکی می پسنده و یکی....
باز هم شرمنده بابت ورود در بحثتون
فدااااااااات سالار قربون ادبیات و مرامت (sm50)
ن میثم اتفاقا هوشمند عقیلی از کاربلدای موسیقی ایران هستش و نظرش کاملا درسته بنظرمن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درسته ولی به گرد پای داریوش ابی و معین هایده نمیرسه ولی شما تایید کنی قبولش داریم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی باشم داداش(sm176)
چاکرتم (sm10)
فقط ی نظر شخصی بود(sm50)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون شب که تو دورهمی به دروغ گفت متولد 67 هستم دیگه ازش خوشم نمیاد
مراسم رونمایی آلبوم جدید رضا صادقی "یعنی درد" با حضور بابک صحرایی و علی عبدالمالکی
كاخ نياوران / چهارم خرداد ١٣٩٦
(sm172)(sm74)(sm132)
بعد از مدت ها بالاخره آهنگ داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/
تا دیر نشده جلوی رامو بگیر نذار برم نذار برم نذار برممن عاشقتم دستامو بگیر نذار برم نذار برم نذار برم
هرجا بری اسمم روته دیوونه
خودت هیچی دلت چطور میتونه
یکی دوتا که نیست خاطراتمون
یه روز میای سراغم اینو بدون
منو از دست نده دلمو پس نده
به خدا اگه برم واسه دوتاییمون بده
منو دیوونه نکن بی کس و بی خونه نکن
دنیایی که با تو ساختمو دیگه ویرونه نکن
♫♫♫♫توی قلب من جاته ، پس بگیر بشین سر جات
میدونی که قلبم جدیه آخه مگه شوخی داره بات
پیش خودت نمیگی برم دلو چطور جمعش کنم
غمی که توی دلمه آخه چطور کمش کنم
هرجا بری اسمم روته دیوونه
خودت هیچی دلت چطور میتونه
یکی دوتا که نیست خاطراتمون
یه روز میای سراغم اینو بدون
منو از دست نده دلمو پس نده
به خدا اگه برم واسه دوتاییمون بده
منو دیوونه نکن بی کس و بی خونه نکن
دنیایی که با تو ساختمو دیگه ویرونه نکن
سلام
خواهشا اگر آلبوم های خدانشناس و نامسلمون رو با کیفیت بالا ( 320 ) دارین بذارین
کلی دعاتون میکنم
(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود وب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کیفیت 192 گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mooshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان چه شود (sm127)
یارا من افسرده ام
دوای درد من تویی بیا بکش مرا به آغوش
جانا تو جان منی
تویی همان غمی که تا ابد نشد ز من فراموش
بیا که خسته ام از این سکوت و این چراغ خاموش
بارانم کنار تو میمانم که نیمه ی پنهانم تو دیدی و بس
ای جانم تو لذت زندانم نوازش دستانم تو دیدی و بس
تو دیدی و بس .. تو دیدی و بس
غیر از تو من از همه غمگینم هلاهل شیرینم به کام من باش
خورشیدم تو ماه بی مهتابی به جان من میتابی بمانی ای کاش
بارانم کنار تو میمانم که نیمه ی پنهانم تو دیدی و بس
ای جانم تو لذت زندانم نوازش دستانم تو دیدی و بس
تو دیدی و بس .. تو دیدی و بس
اسیره قلبم که میره قلبم واسه تو واسه توبا تو خوبه حال با تو خوش به حالم
میخندی آروم میمیره قلبم واسه تو واسه تو
واسه تو همه دارو ندارمو میدم هم شبای بی قرارمو
میدم حتی این قلب بیچارمو میدم من
واسه تو به هر دری که میشده زدم دلو هرچی که گفتی کوتاه اومدم
باشه اصلا تو خوبه خوبی بدم من
واسه تو واسه تو
واسه تو واسه تو
بیمار توام من کنار توام قرار منی بی قرار توام
قلبت دستمه خیلی وابستمه
چی دیگه بخوام خب همین بسمه
تو با من خوشی آخ تو با من خوشی
میمیرم برات تو منو میکشی
قلبت دستمه خیلی وابستمه
میمیرم برات تو منو میکشی
همه چیزم حتی خوابمو خیالم
واسه تو واسه تو
واسه تو واسه تو
تو شبای تیرم ماه سر به زیرم
یجور میخوامت میتونم بمیرم
واسه تو واسه تو
واسه تو واسه تو
قلبت دستمه خیلی وابستمه
میمیرم برات تو منو میکشی
قلبت دستمه خیلی وابستمه
میمیرم برات تو منو میکشی
هو الباقی
متاسفانه با خبر شدیم که مادر علی عبدالمالکی به رحمت خدا رفته
این مصیبت را به جنابعالی تسلیت عرض میکنم و برای این فقدانی که با هیچ چیزی جایگزین نخواهد شد برایتان طلب صبر و آرامش از خداوند حکیم دارم
روحشان شاد و یادشان گرامی
ما را در غم خود شریک بدان (sm81)
از طرف محمدحسین و هواداران علی عبدالمالکی
عکس های مراسم سوم مادر علی عبدالمالکی عزیز ♥