نتم مخابراته خودت تا تهشو برو(sm81)(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نتم مخابراته خودت تا تهشو برو(sm81)(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دهن اینا رو سرویس میکنم(sm89)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم مخابراتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این 10 روز اخیر هی قطع میشه
دزدا نامحدودو حذف کردن ، محدود میدن ولی سرعتش شده مثل نامحدود پایینِ(sm81)
(sm25)اگه دانلود نداری زیاد برو از شرکتا بگیر من چون دانلودم و اپلودم زیاده باید ماهی 100 تومنی بدم اگه بخوام شرکتی بگیرم دانلود شبانه هم نمیتونم بکنم کیس یه متریمه صدا کامیون میده رو مخه تو اگه این مشکلا رو نداری میتونی شرکتی بگیری خیلیم خوبه ولی خب گرونه ولی باز بهتر از مخابراته(sm25)نقل قول:
از عید به بعد گند زدن ... قبلش خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دفعه دیگه باید برم شرکتی بگیرم (sm74)
من که میگم دارن یه کاری میکنن حالا یا شیلترینگ یا اینترانت شایدم پهنای باند میخان اضافه کنن که امیدوارم این طور باشهنقل قول:
فعلا که دارن مارو میک***(sm120)نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
دخترای ورودی 93 توجه کنید!!!
اومدین دانشگاه زرتی تو هفته ی اول عاشق نشینا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ما از هفته دوم و سوم میایم(sm132)(sm128)