(sm74)ایم سارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)ایم سارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm77)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکی پیدا کردم تلفن بیسیم بینم چقد تخفیف میخوره
شعر ( دل من )مولانا توی آلبومه(sm132)
قصد جفاها نکنی ور بکنی با دل من
وا دل من وا دل من وا دل من وا دل من
قصد کنی بر تن من شاد شود دشمن من
وانگه از این خسته شود یا دل تو یا دل من
واله و شیدا دل من بیسر و بیپا دل من
وقت سحرها دل من رفته به هر جا دل من
بیخود و مجنون دل من خانه پرخون دل من
ساکن و گردان دل من فوق ثریا دل من
سوخته و لاغر تو در طلب گوهر تو
آمده و خیمه زده بر لب دریا دل من
گه چو کباب این دل من پر شده بویش به جهان
گه چو رباب این دل من کرده علالا دل من
زار و معاف است کنون غرق مصاف است کنون
بر که قاف است کنون در پی عنقا دل من
طفل دلم می نخورد شیر از این دایه شب
سینه سیه یافت مگر دایه شب را دل من
صخره موسی گر از او چشمه روان گشت چو جو
جوی روان حکمت حق صخره و خارا دل من
عیسی مریم به فلک رفت و فروماند خرش
من به زمین ماندم و شد جانب بالا دل من
بس کن کاین گفت زبان هست حجاب دل و جان
کاش نبودی ز زبان واقف و دانا دل من
در رو نگه دار .. (sm74)
این وب مستر کچل تشریف داره ..
سینجول برو شرکت کن حال میده (sm120)
کوجا بامیلو ..
ابراهیم حاتمی کیا: سیدحسن خمینی هیچ وقت منو بوس نکرده!
(sm54)(sm2)(sm2)
این کچل شر شده واس ما چرا شعرای آلبومو لو میدین بابا ..
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی نصیریان درباره موفقیت شهاب حسینی در جشنواره کن گفت:
پیش از شنیدن خبر نتایج اختتامیه و اعلام جوایز فستیوال کن، انتظار این را داشتم که شهاب حسینی جایزه بهترین بازیگر مرد را از این جشنواره کسب کند. انتظاری که برای من تا جایی روشن بود که وقتی در همان ساعات اولیه انتشار خبر، شهاب حسینی را در عکس ها و فیلمها دیدم که جایزه کن را در دست گرفته، با تمام وجود لذت بردم و خوشحال شدم.
خوشحالم که شهاب این جایزه را گرفت چون احساس میکنم این بازیگر جوان به آن چه شایستگیاش را داشت، رسید. شهاب، بازیگر خوش استعدادی است و از هر نظر لیاقت دریافت این جایزه و حتی جایزه دیگری در سطوح بالای جشنوارههای هنری جهان را دارد.
معرفی لوکیشن Game of Thrones
وینترفل: کسل وارد (Castle Ward) یک قلعه ساخته شده در قرن ۱۸ است که در نزدیکی روستای استرنگفورد در کانتی داون ایرلند شمالی واقع شده است.
بهلهنقل قول:
(sm21)
دیجی هم تضمین بهترین قیمت رو با همین شرایطی که بامیلو میگه خیلی وقته گذاشته،
تنها راه دیجی و بامیلو اینه که قیمتهاشون با هم یکسان باشه(sm2)
تاریخِ تکراری قبلا منتشر شده بود ؟
(sm120)یه تلفن بیسیم دیدم با توجه به شرایط تخفیفی که بم میدن 10 هزارتومنم اولین خرید کد دارم بالا 75 تومنم ارسال رایگان میتونم تلفن رو 85 تومن بخرم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای داد مودم داره خوب کار میکنه خدا کنه اون شرکته نتونه مودم درخواستی منو پیدا کنه پولمو پس بده (sm120)
(sm2)
(sm27)
آلبوم رضا یزدانی حال و هوای خاصی داره (sm172)
احمق 16 تا آهنگ گذاشته. میتونست با هشت تا عالی باشه (sm3)
اینا قاعدتا باید شلوارک پاشون باشه خخخ
در اصل 12 تا آهنگ به حساب میاد 4 تاشو که قبلا پخش کرده که اگه نمیزاشت تو آلبوم بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت که رفت و ترانه ی آوانگارد خوب بودن. سه چهارتا آهنگ دیگه باید حذف میکرد
نمیشه اینجوری گفت ولی با همه ی اینا در کل آلبوم خوبی داده
وقتی نداریم فکر زدن باش
هفت ثانیه تنها شبیه من باش ... (sm50)
تونل کندوان نگاه تو
که منو میبره به قعر دلت ... (sm50)
نوید با این نسبتی داری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام:نوید نام خانوادگی:جوهری رشته تحصیلی: مهندسي صنايع گرایش: مدرک تحصیلی:فوق لیسانس عضو بانک:
فنی مهندسی > صنایع
تاریخ تولد:
1354/04/25 کشور:ايران استان/ایالت: تهران شهرستان:تهران آدرس اینترنتی:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وضعیت تاهل:مجرد
اسم 8 تا از ترک ها معلوم شد دیگه ! (sm120) بقیه رو هم بگن دیگه چی رو میخوان سوپرایز کنن (sm120)
فقط از ترک توریست خوشمان امد(sm50)
چنان اش دهن سوزی نبود البوم(sm50)
توریست خوب بود و رادیو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از آلبوم یزدانی بد بگید آلبوم چاوشی رو با خاک یکسان میکنم (sm120)
اره توریست خوب بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط محسن(sm74)
طوفان به پا می کنه یه البوم حرفه ای با تنظیم های حرفه ای و استاندارد در حد بین الملی(sm50)
ترک توریست خوب بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین - فقط اونایی که فکر میکنید خوب تشریف دارن رو بگید به اونایی که از نظرتون بد توجهی نکنید و صداشون درنیاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]