انصافی به مضمونش دست نزدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافی به مضمونش دست نزدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm81)
جنس دسته دوم بهتر است یا جنس نو؟ خواهرم آکبند بمان
پس چرا میگِریی؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)آخر ، عشق خانوم منشی ، تو را روانه ی بیابان های نیشابور خواهد کردنقل قول:
(sm127)(sm19)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا هر کی تونست این آهنگ جدید حصین رو برام معنی کنه ازم جایزه داره ، تکستشم کسی تونست بنویسه لوح افتخار بهش میدم ، دمتون گرم یکم راهنماییم کنین .
فقطم تیکه ای که حصین میخونه (sm70)
حصین و آرمان _ اجبار
طرفدار استاد اندی
دواین وید امسالم میمونه میامی دیگه وقته قهرمانیمونه
(sm70)پیر شده به درد نمیخوره (sm120) میامی بعد رفتن جیمز = هفت الماس قزوین (sm120) کریس بوش و دواین وید نمیتونن به تنهایی قهرمانی بیارن مگر اینکه یه ستاره کنارشون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمردیم و طرفدار استاد اندی هم شدیم(sm2)
خداییش خیلی اندک بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا داشته باش
میخوام همچنان مثلا ناشناس بمونی
اندک بود که(sm2)نقل قول:
منم میگم که رسول قبول نمیکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به لطف دوستان همه میدونن (sm120) لازمه بگم ؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کماکان فکر کن ناشناس هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول رو ولش خودت چطوری عشقم؟؟؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بهش میگم (sm70)نقل قول:
حتما بگو تا یادت نرفته (sm120)نقل قول:
باشه بعد افطار(sm120)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که بیدار شدی (sm2) اینقد عبادت نکن ، خوابیده میبرنت بهشتا (sm2)
بیکار شدم گفتم تگت کنم (sm2)
قیبول باشه(sm10)(sm120)
به به...(sm6).خیلی زیبا (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm6)زیبا (sm6)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ياسين جان (sm19)
خسته ام خوب(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام من خسته ام من ... مثل مرغ بال و پر شکسته ام من
من به این کاربر خیلی ارادت دارم! اصلا همیشه منتظرم یه آلبومی چیزی بیاد تا تحلیل هاشو ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
قـسمت ایـن بـود جـدا بمـونیم از هـم تـا هـمیشه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
عالی مینا خانوم (sm93)نقل قول:
خب حالا منم یه چند بیت شعر از خواننده مورد علاقم واستون مینویسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمين (sm127)
هستی بگو نیستی بگو فرصت کمه حق با توه اما نگو این حقمه، دردم نشو سردم نرو(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات(sm127)
(sm127)نقل قول:
به به(sm6)واقعا زیبا بوود(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت
دنبال هر امروز و فردا گذشت
دل میگه باز فردا رو از نو بساز
ای دل غافل دیگه از ما گذشت
(sm50)
از دستت دلگیرم دلگیرم از دستی که تو دستم نموند چشمی که با برقش میگفت به من تا اخرش هستم نموند
تو بغضم میخندید میخندمو میسوزم از اشکای تو دنیامون وارونس از وقتی رویام شده دنیای تو
زجرم نده حالم بده
دوستان برا بهنام صفوی دعا کنید حدود یک ماه دیگه میخواد عمل کنه. انشاءا... که خوب شه (sm81)(sm81)(sm81)
شب زده برگرد (sm50)