[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدین من از چندین سال پیش گفتم و پیشبینی کردم آهنگ پنجشنبه 3 تیر میاد ؟ باشد که ایمان بیاورید (sm2) گوینده این جمله رو میشناسین آیا ؟ (sm70)
بچه ها من فکر کنم وارث ویدیوش پخش بشه ولی بعد از پخش آهنگش
کاش فقط با تو عشقم مثل آینده تو ذوقمون نزنه
انتظارتو از یه اهنگ 6 و 8 زیاد بالا نبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه 6.8 قشنگ هم زیاد داریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم قشنگه ولی انتظارتو بالا نبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظاراتو باید از این کار که فقط شادمهر خوانندشه پایین اورد تا با وارث و تجربه کن سورپرایز بشیم
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چیز یه ترانه آهنگسازی اون نیست..در ضمن مطمئن باشید اگه آهنگسازی کار خوب نباشه شادمهر پخشش نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 درصد موفقیت یه کار آهنگ و تنظیم هستنقل قول:
بعد از 15 سال کار کردن شادمهر فقط آهنگ هایی که خودش ساخته و تنظیم کرده هیت شدن و بهترین بودن
پس حالم عوض میشه چی بود .اونم تنظیم با ناهیدی بود ولی هیت شدنقل قول:
اونم ملودی از شادمهر بودنقل قول:
عجب.... مگه آینده چشه...؟؟؟
یکی از بهترین کارهای شادمهره...
آینده هم ملودیش از شادمهر بود ولی آهنگ تاپی نشدنقل قول:
من میگم کل آهنگ های شادمهر که هیت شد کار خود شادمهر بودن چیکار به آینده دارمنقل قول:
صدتا هم ساخته هیت نشدن ولی تمام اونایی که هیت شدن کار خودش بودن اصلا شادمهر به واسطه موسیقییش اعتبار داره
نوستالژی (sm174)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا پیشرو (sm3) بچه خونگیا (sm2)
(sm2) اون اوایل یه چند سالی تو کنسرتا درام میزد دقیقا نمیدونم از کجا شادمهر باهاش آشنا شده بود ممکنه اونم قبلا ایران بوده و از همینجا میشناختن همُ
(sm2)(sm2)
(sm50)
آهنگ تلوزیونی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثکه قصد داری پیشرو شادمهرو دیس کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمونم شادمهر داره تمرین ادیت ویدئو میکنه(sm2)
باز هنرنمایی کرد؟(sm2)
میگه مجبور شدم افکت بزارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکونده یعنی(sm2)نقل قول:
یهو دیدی زده کارگردان شادمهر عقیلی(sm2)
حالا برو اینستا ببین چه افکتی اول ویدئو گذاشته(sm2)نقل قول:
بالاخره انتظارها به پایان رسید(sm128)
ایول(sm2)نقل قول:
فردا شب منتظر نظرات کارشناسی باید باشیم(sm70)ولی چیزی که حس میشه اهنگی نیست که انقد انتظارشو ادم کشیده(sm50)مگه ویدیو جذاب باشه
باید منتظر نظرات مختلف اعضا باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شایدم موزیک بترکونه و عامه پسند باشه
هنوز آهنگ نیومده پیش داوریها شروع شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماه پیشم گفتم ویدیو عالیه ولی اهنگ مثل آینده گامش پایین دارای اکو و یک نواخته
ها (sm120) دوست داشتی؟ نداشتیش که؟نقل قول:
یه تعداد دیگه از اینا رو هاردم دارم ببینم با سلیقه ات جور باشه به مرور واست میزارم
نقل قول:
خخخخ گور خودشُ کنده (sm2)
چار سال قبل موقع آلبوم طرفدار یه زرت و پرتایی کرده بود چنان درسی بش داده شد که از اون به بعد دیگه یادم نمیاد جرات کرده باشه اسم شادمهرُ ببره (sm2)
یعنی کارش به جایی رسیده بود با خواننده پاپ هم درگیری داشت(sm2)نقل قول:
امشب (sm118)(sm118)(sm118)
عجب... هنوز نیومده نظرات شروع شد وای به حال ساعت 8 به بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با تو عشقم ملودی خیلی قشنگی داره (sm127)
تا میاد 8 بشه اینو گوش بدین حس خوبی داره ... (sm118)
سندی هم یه عمر 6.8 کار کرد ولی چیزی از جایگاهش کم نکرد طرز فکرتونو تغییر بدید
همیشه انتظار دارید طرف مقابل بترکونه که فکر درستی نیست
چون اصلا نه چلنجی هست نه مسابقه ای
هنوز آهنگ نیومده که، بذارین پخش بشه بعد اساتید نظر بدن.(sm178)
خود شادمهر بهتر از من و شما میدونه ... (sm70)
از اینکه شادمهری هستید لذت ببرید و شاد باشیدف چون خیلیا این سعادت رو ندارن (sm128)
امشب (sm118)(sm118)