فک کنم 70 تا بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم 70 تا بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نداشته بماند.. گند زده به تیم(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی دوندگیش زیاده.. از همون جلو پرس میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عباس زاده مثکه خوشش نمیاد.. اما بازیکن بدی نیست
این تادو رو واسه چی خریدن(sm2)من بازیشو ندیدم اما مثکه خیلی دافونه که اکثرا تو 18 تا نیست
کلی هم پول واسش دادن
ببین تیم به چه روزی افتاده که طارمی و عباس زاده فیکس شدن.. بازیکنای خوبی هستن اما در حد مهاجم 2.3 تیم نه مهاجم اول تیم(sm120)
خودتو سوراخ میکنن برمیگردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی مهاجم نوک خوب هم ندارهنقل قول:
بعد اگه بخواد بیاد کنار باید عالیشاه و شوت کنه بیرون (sm120)
فرمالن تابستان گذشته از آرسنال با قیمت 20 میلیون یورو به بارسلونا پیوست اما مصدومیت مزمن او که از جام جهانی با وی همراه بود، سبب شد تا این مدافع نتواند هیچ بازی رسمی با پیراهن تیم جدیدش انجام دهد.
سرانجام اواخر نوامبر بود که تیم پزشکی بارسلونا اعلام کرد که فرمالن باید جراحی شود. روز 2 دسامبر، او در کلینیکی در فنلاند تحت عمل جراحی قرار گرفت و عمل او نیز موفقیت آمیز بود. از دو هفته پیش نیز فرمالن تمرینات مقدماتی خود را زیر نظر فیزیوتراپ باشگاه "خاوی لینده"، شروع کرد اما روز گذشته او در هنگام دویدن بار دیگر احساس درد کرد و پس از انجام آزمایش های دقیق مشخص شد که با کوفتگی مختصر عضلانی مواجه شده است.
به همین دلیل پزشکان به مدت 5 روز او را از دویدن منع کرده اند تا پس از طی این مدت، بررسی دیگری رو ناحیه مصدوم صورت بگیرد.(sm2)
به دلیل مشکلات عاطفی میخواست بره (sm2)نقل قول:
جدا از گندایی که زده.. اما من بازی با صباشو دیدم انصافا خوب بازی میکرد تیمش.. این چند سال اخیر ندیدم پرسپولیس اینجوری روون بازی کنه... بازی با پدیده هم که خلاصه بازیو دیدم انگار خوب بازی کردننقل قول:
من بعد تیم یحیی .. دیگه ندیدم رسپولیس خوب بازی کنه
4-4-2 بازی کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوری - نوراللهی
امیدو گابریل
نوک هم طارمی و عباس زاده
شاید برد بخواد(sm120)اینا و دایی اگه مربی باشن.. 100 بازی .. 100 مساوی.. بدون گل زده و خورده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]