میگید بیگانه اصن یاد فیلم آلین میوفتم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میگید بیگانه اصن یاد فیلم آلین میوفتم (sm2)
اینجاست که ایمان و انسانیت باعث می شود همان زنی که در اوج مه گرفتگی، برای نجات فرزندانش از سوپرمارکت بیرون زده، به همراه آنها زنده بماند، اما برای دیوید و همراهیانش که برای زنده ماندن آن قدر تلاش و مبارزه کردند چنان سرنوشت تراژیکی رقم بخورد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینُ تو فیلم نفهمیدم ...(sm50)
حدیث موفق شدی راستی ؟(sm173)
مادرم فرشته است...
ولي هيچوقت نديدم پرواز کند...
زيرا به پايش...
من را بسته بود..
خواهر و برادرم را...
پدرم را...
و همه ي زندگيش را...
مادر من خود ِ عشق است (sm127)
باز تکرار میکنم این ژانر واسه زدن این حرفا اصلا مناسب نبود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه شرایط نه موقعیت نه مکان و نه زمان...
فیلم دیشبی خیلی فیلم بهتری بود نسبت به این (sm120)
فصل اول تو جیپ پشت
فصل دوم تو جیب جلو راست
فصل سوم تو جیب جلو سمت چپ
فصل چهارم تو جیب پیرهن
فصل ششم رو کجا بزارم ؟(sm120)
خو کسی کمکش نکرد ولی این به خاطر ایمانش که می تونه بچه هاشو نجات بده زد بیرون آخرشم زنده موند ولی بقیه به غا رفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بد نیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از پایانش بیشتر از غافلگیر شدن بدم اومد...فیلم تو فیلم بود البته از نظر من(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا فخر فروشان رو دوست ندارد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس بگیر بریز تو گوشیت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اینم خوب نیست!نقل قول:
این همه رفتن بیرون ولی فقط این جون سالم به در برد چرا؟؟ مثلا میخواد امیدُ بگه و اینا؟؟
بقیه که رفتن چی؟؟ اوان امید نداشتن؟؟ چطور همه نابود شدن جز این یه مورد؟؟
خیلی شعاری..
فهمیدم چی میگه ...میگم تو فیلم که نشون داد متوجهش نشدم ...اینش خوب بوده ...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه کیف پول داشتم لامصب انقد جا داشت مال سال های بعدمم جاسازی میکردم ، میذاشتم رو میز کسی چپ چپ بش نیگا میکرد بش میگفتم دست نزن سکه ندارم (sm2)
دوستام بش میگفتن کیف پول جادویی ، این اخرا رو میز همه کیف پول بود (sm2)
استادمون اتمام حجت کرده که اگه جواب مسائل رو به مشکل خوردید حق ندارید از گوشیتون استفاده کنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وکیل و بقیه چی؟؟ اونا هم رفتن واسه نجات ولی چی شد؟؟نقل قول:
خود گروه اینا ایمان داشتن به نجات ولی چی شد؟؟اون همه سختی ومبارزه؟؟
این شعار فقط....یه شعار قشنگ!
میخواد بگه اون نترسید و زنده موند؟؟ پس سطای تلاش اینا چی بود؟؟ اون 8 نفر که زدن بیرون چرا نصفشون همون اول کار باید بمیرن بقیه هم اخر کار؟؟
(sm50)
ایول فصل 6-7 هم جور شد (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه خاک بر سرت اینارو گفتم عبرت بگیری (sm2)
من برم مسائل 6-7 رو هم بنویسم یه جا بزارمشون با خیال راحت بشینم فوتبال ببینم (sm120)
راستشو بگم...نه(sm14)نقل قول:
داشتم می گشتم که حجمم پوکید،هنوزم وقت نکردم دوباره برم دنبالش،آخه واسه گوشیم میخوام دان کنم
چه سخت گیرانه (sm70) گوشی ما رو میز بود همیشهنقل قول:
اونا به دلیل خوبی و ایمان نرفتن بیرون با لجبازی و تکبر رفتن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیتشون مهم بود نه حرکتشون
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درس ترم قبل یا یه استاد زن داشتیم خیلی اسکول میزد (sm120)نقل قول:
گفتم نمیخونم میرم تقلب میکنم (sm120)دیوث با اون اسکولیش 10 برگه ازم تقلب گرفت چسبوند به برگم شانس اوردم نفرستادم کمیته انضباطی (sm120)
این نقدا می خواد بگه یه جورایی آدما هم کمی از اون هیولاها ندارن (sm50)نقل قول:
تو سرد و مغروری ولی خوبی
من شونه هاتو کوه می بینم ........
مادر من خود ِ عشق است(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو نشناخته (sm2)نقل قول:
نه دروغه شو (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها فک کردم برا ویندوزت میخوای برا گوشی بگردی هس ، پیدا هم کنی اون لینکه رو یادم نی دیگه (sm120)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تابلو نشه قیافه ت موقع تقلب (sm70)نقل قول:
این خوبه! ولی تو فیلم به خوبی در نیموده بود...هر چند گفتم اون سکانس کشتن سربازه و درگیریا و کشته شدن زنه خوب بود ولی اون طور که باید و شاید نتونسته بود حرفشُ بزنه!نقل قول:
رفت به سمت شعار...اول تعریف میکرد بعد تو میدیدی!
ولی در کل نظر مثبتی رو فیلم ندارم (sm50)
نه هیچ وخت گیر نمیوفتادم خیلی حرفه ای بودم ازمم میگرفت یه پلن دو داشتم کارم را میوفتاد (sm120)نقل قول:
یه باز فقط تو دبیرستان ، یه حوضه افتادم دوربین داشت معمولا چک میکردم اون رو حواسم نبود از دوربین شکارم کردن اون رو نتونستم کاری کنم ولی امتحان بعدیش یه نقطه کور گیر اوردم خلاصه کارم را افتاد (sm2)
پیدا می کنم(sm14)(sm176)نقل قول:
خانم کارمودی تو کدوم دسته بود؟(sm180)نقل قول:
(sm77) چرا ویرایش میکنی البته بر منکرش لعنت (sm120)نقل قول:
اوکیلا (sm176)
رفتن واسه نجات؟؟ مگر جز اینهنقل قول:
وقتی پسره به زنه گفت فرقی نمیکنه تا مه کجا باشه و این باعث نمیشه بیشتر زنده بمونیم؟؟
امید رُ که داشتن...واسه نجات رفتن همشون چون میدونستن اونجا موندن فایده ای نداره
یا حتی رفتن به داروخونه باز با امید نجات بود...ولی اون طور شد!
این که اون زنه جونسالم به در برد فقط چون ایمان داشت مسخرست
(sm176)نقل قول:
الان که نقدا رُ خوندم تصمیم گرفتم 1 ستاره بهش بدم(sm70)نقل قول: