دوتا بحث درست درمون بکنین فوکی ها ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دوتا بحث درست درمون بکنین فوکی ها ..
خودت داری میگی کریستی حالا هی من میگن اوا آنجلینا هی تو میگی جسی جین خودت داری شروع میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بزن بنش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامر بریل یادت نره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
—————
هرکی تونست اینو تایپ کنه جایزه داره خط نیستا ..
تو مسئول شونه زدنه پ*شمامم نیستی دیوث.واسه خودت مسئولیت درست میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا منو بگی یه چیزی.من مسئول روابط عمومی پایگاه رسمی هستم(sm2)
میگم اوب داری میگی نه(sm2)نقل قول:
†
علامت شیطان پرستی ..
تو شروع کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول یه ذره درباره x266 صحبت کن(sm2)
جونه خودت شروع نکن باز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش چه غلطی کردی دقیقا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من در مقابل این حرکت زشت و ناپسند سکوت اختیار میکنم و خواستار رسیدگی شدید و سریع اشتر عزیز هستم باشد که رستگار شوید(sm25)نقل قول:
دیوث(sm2)
خداوندا انجمن را از لوس وجود اشرار ، مجلوقین و منحرفین پاک نگه دار
خاک تو سرتون هیچکدوم بلد نبودین ..
مثه اینکه دختره رید بهت؟(sm2)
(sm50)
دوباره به رسول ... شده (sm2)
÷
اینو تایپ کنین ببینم اصا تقسیم میدونین چیه .. (sm59)
اقا ما بریم سریع خشن ببینیم بای(sm27)
خطر ببین با تو کار داره این یوزر بالایی(sm70)نقل قول:
اکبر گویا سوالی برات پیش اومده ...
امشبو بذار رسول تو حال خودش باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)نقل قول:
دلتون بسوزه دو تا خواهر هستن (sm2)
÷(sm2)
چطوری باجناق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک به تک دو به دو گروهی ضبدری (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اسم خانم ما چیه (sm2)نقل قول:
چه بلاتکلیفم ... (sm50)
نمی گم دلت بسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه بین دوگزینه مرددی (sm2)نقل قول:
اگه داداش زیر 20 سال داره به من بگید (sm2)نقل قول:
یه 20ساله و یه 17 ساله (sm2)
دختری که خودش زنگ زده به یه پسر و مزاحم شده،براش داستان بافی کرده که من فلان سالمه خواهر هم دارم و فلان،به درده لای جرز هم نمیخوره از من بشنو(sm2)
(sm2)نقل قول: