(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای اینکه بگی بد نیستم بگو خوب هستم (sm56) فدای تو (sm23) منم خوبم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند این یک داستان واقعی است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم تو همین فکر بودمااانقل قول:
ولی دقیقا نمیدونستم چی باید بگم
اون جک کاملا وصف حالش بود
نقل قول:
منو میزنی گستاخ (sm39) عشقمو صدا کنم ؟ (sm39)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو از عشقت میترسونی؟ (sm56) صداش بزن ببینم (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط خوردم بی بــــــــــــــــــی (sm81)
(sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)
برف پاکن چشمات دیگه نمیتونه اشکامو پاک کنه
دنده یک قلبم جا نمیره نزار که باطری عشقمون بمیره....
اینو از گروه مکانیکا دزدیدم
ﻗﺸﻨﮕﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻯ ﺩﻧﻴﺎ
.
.
.
.
ﻟﺤﻈﻪ ﻯ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﻧﻴﮕﺎﺕ ﻣﻴﻜﻨﻪ