(sm120) فدای خنده ـت (sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) فدای خنده ـت (sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدری که واسه رفیقای نارفیق
ارزش قائل شدم
واسه دشمنام قائل میشدم
الان رفیق فابم بودن ! (sm50)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابرو کمونی مو گرفتارتُم... دلمِ نکن خون مو خریدارتُم
برات هلاکیم... (همه بلند پاسخ بدید من و دل)
خاک زیر پاتیم... من و دل
دخت ناز بندر دلُ بی خواب نکن
دخت ناز بندر دلُ بی تاب نکن
(sm185)(sm185)(sm185)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)(sm2)
هنوزم جای انگشتات روی برگای گلدونِ
گلدونی که تو این خونه همیشه تازه میمونه
هنوزم عکس بیدارت تو قاب سرد چشمامِ
تو که نیستی صدای تو مثه یه سایه همرامِ
(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)
(sm2)(sm2)(sm2)
خدایی یه میکس شاد قدیمی پخش کنید اصلا فازتون از این رو به اون رو میشه (sm2)(sm2)(sm2)
پس باید چیکار کرد در مقابل دخترا کم نیارمنقل قول:
ای یار ای یار ای یار
ای یار ای یار ای یار
دلتُ به هیشکی نسپار
اونو واسه من نگه دار
(sm185)(sm185)
(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید حالا برقص ....دست دست توی دست منه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)
من پرکاشن میزنم تو برقص واسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]