(sm127)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخی را دیدم در حال دویدن
گفتم: یا شیخ به کجا چنین شتابان؟
گفت: بور کنار کشّه بزومه (sm30)
دختری که مهره های کمرش معلومه بدرد منچ و مارپله میخوره فقط
بدو بیا حراجش کردم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرمایه ملی !!!
بیا قیمت پایه 30 هزار تومن
جنجره طلایت را پاره نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودت می رسه ، خیرش را ببینی (sm70)
مگه بازی کلشه که میخوای بفروشی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی رو دقیقا حراج کردی ؟؟
تورو دیگه(شرمنده ها)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم حالا که سرمایه هستی بذار یه نفعی از بغلت ببریم!
قول میدم پول حاصل رو بین اعضای فعال تاپیک عادلانه تقسیم کنم
خا حالا دیگه کشش نده مسئله رونقل قول:
من سرِ خیابونمون یه مغازه دارم مالِ پدربزرگه، عرق فروشی میزنم اگه توافق بشه. این از من
بفروش ببینم چند میارزم .... اصلن کسی یه پاپاسی بابتم خرج میکنه یا نهنقل قول: