نگرفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگرفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتم . . میگم کدوم نظرو دوست داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در خدمت هستیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله تکراری : مردک خجالت بکش 100 سالته پس کِی میخوای بزرگ شی و از این حرفای بی تلبیتی نزنی(sm120)نقل قول:
شما دو تا شیر فلکه رو ببندین چن مین
زن بابک جهانبخش قابل تحمل تره(sm2)نقل قول:
به جان تو من حرفی نزدم(sm120)نقل قول:
(sm2)دیدی گفتم من الی رو بزرگش کردم تلپاتی داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه وضع برخورد با اعضای مجمع هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته تا انتشار اهنگ ..
یه پایـــــیز زردُ
زمستـــــون سردُ
یه زنـــــدٌون تنگٌُ
یه زخم قشنگُ
غـــــَم جمعـه عصرُ
غریـبی حصرو
یه دنیـــــا سوال و تو سینه ام گذاشتی
جـــــهانی دروغ ُ
یه دنـیا غروبُ
یه درد عمیـــــقُ
یه تیزی تیغ ُ
یه قلب مریـــــضُ
یه آه غلیظ ُ
یه دنیا محالُ تو سینم گذاشتی
رِقیـــــقم ڪجـــــایی دقیـــــقا کجایی
ڪجـــــایی تو بے من،توبے من ڪجایی
یہ دنیا غریبم کجایی عزیزم
بیا تاچشامو تو چشمات بریزم
نگو دِل بریدی خـــــدایی نکرده
ببین خواب چشمـــــات با چشـــــمام چه کرده
همه جـــــا رو گشتم ڪجایے عزیزم
بیا تا رگامو تو خونت بریزم
بیا روتو رو کن دلم ُزیر و رو کن
بیا زخـــــم هامو یـــــجوری رفو کن
عَزیزم ڪجایے،دقیقا ڪجایے
ڪجایے تو بے من تو بے من کجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 اشتباه
حمله(sm2)(sm2)
از نظر نگاهای سیکسیتشون گفتما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا 320 رو اوکی کنید(sm102)
نمنه
اوکی شد(sm120)
اینکهخ جفت لینکاش 128 ه
یه پایـــــیز زردُ
زمستـــــون سردُ
یه زنـــــدٌون تنگٌُ
یه زخم قشنگُ
غـــــَم جمعـه عصرُ
غریـبی حصرو
یه دنیـــــا سوال و تو سینه ام گذاشتی
جـــــهانی دروغ ُ
یه دنـیا غروبُ
یه درد عمیـــــقُ
یه تیزی تیغ ُ
یه قلب مریـــــضُ
یه آه غلیظ ُ
یه دنیا محالُ تو سینم گذاشتی
رِقیـــــقم ڪجـــــایی دقیـــــقا کجایی
ڪجـــــایی تو بے من،توبے من ڪجایی
یہ دنیا غریبم کجایی عزیزم
بیا تاچشامو تو چشمات بریزم
نگو دِل بریدی خـــــدایی نکرده
ببین خواب چشمـــــات با چشـــــمام چه کرده
همه جـــــا رو گشتم ڪجایے عزیزم
بیا تا رگامو تو خونت بریزم
بیا روتو رو کن دلم ُزیر و رو کن
بیا زخـــــم هامو یـــــجوری رفو کن
عَزیزم ڪجایے،دقیقا ڪجایے
ڪجایے تو بے من تو بے من کجایی
آره 128 فقط گذاشتیننقل قول:
درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به سینا سرلک(sm50)
عوامل لطفا...
زده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش چاوشی(sm120)
"کجایی"
ترانه،آهنگ،تنظیم و صدا: محسن چاوشی
میکس و مستر: محسن چاوشی
همخوان: سینا سرلک
ضبط در استدیو شخصی محسن چاوشی
رِفیـــــقم
قشنگه ؟
چه صدایی داره سرلک
دقیقاً کجایی؟(sm81)
تنظیم و سرلک عالی(sm120)نقل قول:
دستتو از زیر نشیمن گاهت در بیار کلیک کن دانلود شهنقل قول:
بهتر بود آهنگ در استودیو اختصاصی استاد عباس معصومی ضبط میشد
(sm50)اولش مث این موسیقی متن فیلمای کلاسیکه
الان نمیتونم بگوشم (sm74)نقل قول:
عالی شروع میشهنقل قول:
محسن تو ترانه سرایی پیشرفت چشمگیری داشته....
تو فیلم شهرزاد بش میگه برو دیگه فراموشم کن فلان ..
از اون لحظه صدای موزن میاد بالا وااااای ..
الی با چه جراتی منو بن کردی ..
بیا تا رگامو توووو خوووونت بریزم...