کم کم مستولی شیم جمعه هم جمع بندی و اعلام لیست (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کم کم مستولی شیم جمعه هم جمع بندی و اعلام لیست (sm120)
من البته خیلی کاری با نتیجه سومیش ندارم ....با نحوه ی بازی (مثلا جلو لیورپول یا اتلتیکو) و مصاحبه های پی در پی مشکل دارم ...وگرنه نتیجه فدای یه تار موش(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر رسیدین هر سه رُ برین نرسیدین هر چند تا رفتین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدول خودتونو اماده کنین (sm120)
ول اف د ویک رُ خوب روش فکر کنین (sm120)
من گفتم دوره اول البته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره دوم کلا بحثش جداست! که فعلا نمیشه قضاوت کرد (sm120)هر چند خواصی چون من و شما میدونن چه خبره ولی عوام رُ عرض کردم (sm50)(sm120)
راستی جمعه یکی 2 تا فیلمم بیارین تا هفته بعد رُ ببندیم (sm120)
.
.
.
درون ساقه ي رگ هايت
هزار باغ هلو داري
ترُش زباني و شيريني
برون گرايي و تو داري
و سخت خوشگل و غمگيني
و سخت خسته و خاموشي
هزار پيله ي باراني
مرا از اين همه تنهايي
هزار ميله ي زنداني
مرا از اينهمه تنهايي
هزار بوسه ي طولاني
تو را به آنطرف از گوشي
سرم پياله شد از دستت
سرم پياله ي دستت شد
پياله مست شد از دستت
سياه مستِ چه ها در دست!
پياله سر برود خوب است؟!
چرا شراب نمي نوشي؟
.
.
.
(sm50)
(sm27)
من هیچ وقت نگفتم دوره ی اولش ناموفق بوده ..اتفاقا اون تیمی که ساخت تا 2 سال پیش تیم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشحال شدیم(sm120)
دوستان خوشحال شدیم و با تشکر از پذیرش اینجانب به گروهتان(sm120)
شب خوش(sm176)
(sm191)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم آخر شبه؟(sm120)(sm120)نقل قول:
دارم میرم تو رختخواب(sm191)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها به سلامت(sm120)نقل قول:
قدم رنجه فرمودید! بیشتر تشریف بیار خوشحال میشیم (sm120)نقل قول:
شب و روز خوش (sm10)
سپاس فراوان چشم حتما(sm120)(sm10)نقل قول:
چند بار دیدم وقتی ارکان موفقیتُ نام میبری میگی پورتو و اینتر در حالی که به نظر من بزرگی کار در چلسی کم از اونا نداشته (sm120)نقل قول:
"yes sir "(sm50)نقل قول:
نه اون بحث به خاطر اینه که میگن پپ 2 تا جام اروپایی آورده من اون مثال ها رُ میزنم وگرنه به نظرم اون یکی از بهترین پایه گذاری هاست در تاریخ(sm120)نقل قول:
احسنت! (sm10)نقل قول:
دیگه یادم نمیاد در هیچ موردی هیچ اختلاف نظری با هم داشته باشیم بهتره هر چه زودتر کتابُ استارت بزنیم پس (sm120)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بزن
مسیرهای تازه در رودخانه قدیمی
آلبوم جدید مرتضی پاشایی اواخر فروردین
تاریخش معلوم نیس
مدیرش گفته قبل عید عموش گفته فروردین
ویدیو سامی چی شد احسان من تو رو مسئول میدونم
هفته نامه ایران جوان
مسیرهای تازه در رودخانه قدیمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm174)
الی رو آلبوم فسیل شده این هنو داره خبر میزنه ازش !!!! (sm2)
پدرش مصاحبه کرده با روزنامه نود گفته اواخر فروردین میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رادیو خبری ندارم ولی یه سورپرایز داره برای شب یلدا که شاید سامی باشه(sm120)
مژده که ایام غم به سر آمد
آهنگ جدید و شاد از استاد اندی به نام حس رویایی ( احتمالاّ ) تا دو هفته آینده
800 صفحه در یه هفته (sm54)
من میخوام بخونم (sm74)
آهنگ محمدرضا هدایتی چقد خوبه ..
فعلاّ(sm174)(sm27)
امیر ابی ریلیز کردی خبر بده بیام دان کنم !!!! (sm174)
خیلی عجیبه مخابرات دو روزه قاطی کرده بود ..
امرو درس شد دیدم سرویس نامحدود 128 سرعتش رف رو 400 دانلوش !!!! (sm174)
امیر ساند کلود چیه 24 مگ حجم داره زدم دان ..
(sm2)
(sm17)
پروفایل زدم فیس عکس رو نصفه نشون داد دیوث ..
نه کامل نمیشه نشون بدیش ..