دخترون... دخترون شهر شیراز
دخترون... دخترون شهر اهواز (sm127)
دخترون... دخترون ناز و طناز
(sm185)(sm185)(sm185)
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دخترون... دخترون شهر شیراز
دخترون... دخترون شهر اهواز (sm127)
دخترون... دخترون ناز و طناز
(sm185)(sm185)(sm185)
(sm2)
تویی تو بهترین من
عشق تو در کمین من
تو یار ایرونی من
زاده ی سرزمین من
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] استـــــــــــــــــــــا ود (sm2)
(sm185)(sm185)(sm185)
دخترون... دخترون دخترون شاد کارون
دخترون ...دخترون دخترون تهرون(sm127) فقط دختر خوشگل 18 ساله تهرونی میخوام(sm19)
دخترون ...دخترون دخترون کرج
(sm185)(sm185)(sm185)(sm2)
نوید حالا برقص و قر بده
ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ریدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب به اون چشمات خواب نرسه
به تو میخوام مهتاب نرسه
بریم اونجا اونجا که دیگه
به تو دست افتاب نرسه
(sm185)(sm185)
ای جونی ماشاللـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه (sm2)(sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله که نه یکی نه دوتا 4تاش گیرت بیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید یه شعر هم برامن بگو
نوید جان شعر وصف حال دل عاشقی من هم بگو و دوستان هم قر بدن(sm19)
اهای دختر چوپون... اهای دختر چوپوننقل قول:
دل دیوونه رو کشوندی تو دشت و بیابون
از ای ســـــــــــو... به اون ســــــــــــو
(sm185)(sm185)(sm185)
(sm2)