نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
اگه منظورت از پدیده هموونی باشه که من فکر میکنم!
کاملا باهات موافقم!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
اگه منظورت از پدیده هموونی باشه که من فکر میکنم!
کاملا باهات موافقم!
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چرا هی اخراج میشه؟؟
خب حالا دیگه هرچی زدید رقصیدید بسه دیگه!
از الان همه با هم اینو زمزمه میکنیم:
دلم مثل دلت خونه شقایق.........
(sm50)(sm50)(sm50) اسطوره بی تکرار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونه /نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندروز پیش داشتم فکر میکردم که هرکی از راه رسید صدای داریوش رو تقلید کرد!نقل قول:
یعنی آدمای عادی و خواننده و ..... ولی صدای خودش یه حالت خاصی داره که از همه سر تر هست
اگه نباشن فروم یکنواخت میشه!نقل قول:
باشن خوبه!
آره / خشایار اعتمادی /مهرزاد اصفهان پور / یاور اقتداری / و چند نفر دیگهنقل قول:
ایول! دقیقا !نقل قول:
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینو گفت ... (sm25)