من کلا با روبوسی مخالفم ، نمیشه مثل خارجیا جور دیگه ابراز محبت کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من کلا با روبوسی مخالفم ، نمیشه مثل خارجیا جور دیگه ابراز محبت کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کلا معتقدم با آقایون فقط باید دست داد با خانوما روبوسی، بغل ، مهر و محبت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توافق رو سرچ میکنی یکی نوشته "توافق فقط باتو"،اون یکی نوشته "توافق فقط چشمهایش".بابا پاشید برید ج.ق بزنید اینجوری نرینید به سیاست خارجی مملکت
فک و فامیلنا ... یکم خودتو کنترل کن ....نقل قول:
برو با مشتریای مغازت روبوسی کن ... با اونا که میان شلوار زنونه میخرن ...
فوش فوق العاده گذاشتی میگفتی ما هم میامدیم ... (sm70)نقل قول:
یکی از بندهای ایران واسه کوتاه اومدن اینه که احمد پورمخبر رو بدن و کیم کارداشیان رو بگیرن به خاطر همینه که مذاکرات انقدر ادامه دار شده
گل شد !
داشت آبرو ریزی میشد
گفتم مهر و محبت ، با فک و فامیل نمیشه مهرو محبت داشت سنگدل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بیا هنو دیر نیست ، فحش رو هر وقت بدی سورش داره (sm2)