آقایون سبز و قرمز سرورهاتون رو تقویت کنید که امروز جلوی شادمهر زانو خواهند زد .
نمایش نسخه قابل چاپ
آقایون سبز و قرمز سرورهاتون رو تقویت کنید که امروز جلوی شادمهر زانو خواهند زد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی این آهنگش معرکست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لبخند کوتاه کنارش یکم غم
چقدر زود گذشتن همین چند قدم هم
مثل اینکه دیروز همو دیده بودیم
با همدیگه عشقو به اوجش رسوندیم
در حال حاضر 504 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (98 کاربران و 406 مهمان ها)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
مهمانان گرامی از طریق این [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عضو بشید(sm120)
این یکی به دستم نرسید (sm120) سعی میکنم تا یه ساعت دیگه گوش کنم (sm2) من صبرم نیست تا شب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز هم میگم سه شنبه میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رسید دستت یه پخ هم به ما بده اگه این پخ شامل لینک باشه هم بهتره(sm120)
الان اونجا ساعت 5 صبحه . رفیقمون هم اگه از خواب بیدارش کنم فحش میده (sm2)
یه بار چند وقت پیش شایعه کرده بودن اسم آهنگ جدید دیگه آهنگ نمیسازمه ، زنگش زدم ساعت 7 صبح اونجا بود ، هنوز سلام نکرده بهش گفتم اسم آهنگو بهم گفت به درک که دیگه آهنگ نمیسازه و فحش داد (sm30)
تا این بخواد بیدار بشه که اهنگ پخش میشه(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا معلوم داشته باشه (sm120)
آهنگ جان جوانی ابی رو روز قبلش بهم رسوند ، قسمم داد که جایی پخش نکنم