(sm30)جوکر نمیدونم این حرفت فعل معکوس بود یا نبود فقط میدونم اب دهنم ریخت رو مونیتور از فرط خنده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)جوکر نمیدونم این حرفت فعل معکوس بود یا نبود فقط میدونم اب دهنم ریخت رو مونیتور از فرط خنده
کل نت صادقی رو شیر کردن
خیلی دیگه شلوغش کردین
انگار حالا کی هست (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد همین تو نبودی نمیدونم چطو بعد چند ساعت لینک یوتیوب رو لو دادی ..
هنو چن ساعت نشد من اکانت شاختم این نمیدونم چطو لینک گذاشت .. (sm30)
یوزرش تو باران چی بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) بابا بروز نميدادينقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد ناراحت شه بنده خدا (sm2)
خوب بود. بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي انگار از قبل اديت كرده بودي ويدئو رو
آهنگ كه منتشر شده بود سريع گذاشته بودي رو فيلم صداو
(sm29)
(sm74)
سافت 98 فایل رو میزاره تو پاکت ، بعد کاغذ کادو میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاغذ رو پاره میکنی ، میرسی به پاکت ، پاکت رو باز میکنی بعدش باز هم یه پاکت دیگه و همینطور ادامه داره(sm120)
در این بین پسورد هم مرتب وارد میکنی که فراموش نکنی امشب سایتشونو(sm120)
Masouleh (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر دو روز قبل انتشار 13 من و الی از فنز اخراج شدیم ، بعد به خاطر انتشار آلبوم عفو خوردیم (sm2)
(sm70)کلمه این بود زندگی رو سرچ کردم اول از همه ویدئوی تو اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 دقیقه بود آپ شده بود
(sm2)باز خوبه ساحل چمخاله نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من میگم این مهران کیه چقدر آشناست ، وقتی پی نوشت رو خوندم کامل فهمیدم ماسولست (sm2)
(sm70)خاک تو سرت چی شد یاد این موضوع افتادینقل قول:
(sm29)آهنگ ساعت 22:25 اومد من 5 مین بد زدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)به نظرت چطو میشه اینقد به سرعت بزنم تو برنامه و سه ساعت ویدیو رو تنظیم کنم و آهنگ وارد کنم و تازه خروجی گرفتنش نیم ساعت طول میکشه ..
من هر سری بهش خندیدم یهو اومد نقل گرفت ، میترسم دوباره بیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوی ممر کیون گنده باز فردا دیر نکنی اعصاب من بهم بریزه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm1)(sm81)(sm111)
خو مگه هول بودينقل قول:
ميذاشتي روش كار ميكردي
نميخوره اصن آهنگ با تصوير (sm120)
همین قضیه ماسوله رو یادم افتاد که تو فنز هم یوزر داشت ، بعد کم کم رفتم عقب یاد اون روزا افتادم (sm120)نقل قول:
محمل بدار ای ساروان ای ساروان ، تندی مکن با کاروان با کارواننقل قول:
من فکر می کردم صاحب اثر حتما نسخه اصلی میفرسته براشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عليرضا قرباني ----- مهيار عليزاده ------- حريق خزن ------ بي قرار ------- آواز دشتي ------- فضاسازي ... (sm1)
امروز 10 دیقه با سینجول خصوصی حرف زدم ، خداوکیلی ده بار میخواستم برم تو دیوار ، اینجا خوبه ، وقتی دو نفری حرف میزنی کسخلت میکنه انقد شوته (sm70)
فردا ظهر دوباره میایم میبینیم رئیس آبروریزی کرده(sm70)
(sm70)رشتیهنقل قول:
(sm128)فردا احتمالا بازخورد مطبوعات بیشتره
نقل قول:
خاک تو سرت اون آزمایشی بود گفتم یه ویدیو آپلود کنم ببینم چطو میشه ..
(sm70) ویدیو اصلی فرق میکنه ..
سقفش زیادی کوتاه نیست ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری باید بخوابی (sm30)
الی اون سایت سرچِ اوکی نشد ؟ (sm142)
دانلودها... پی سی دانلود... سافت 98... آسان دانلود هر کدوم با حچم های مختلف گذاشتن!!!
این چه طرزشه؟ (sm89) ریدن به ویندوز... یه نسخه جدید ساختن اصلا خود مایکروسافت میتونه وارد مذاکره بشه از ما بخردش (sm120)
سيمين بهبهاني هنوز توو كماس يا فوت كرد ؟
بمیر (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بهادرم همینو گفت ولی کاریش نمیشه کرد .. (sm120)
(sm120)میل زدم پشتیبانی گفت بزودی راه میفته حالا بزودی کی باشه نمیدونمنقل قول:
حالا چون بهادر بهت گفته پس بذار منم بگمنقل قول:
ريدي (sm30)
نقل قول:
(sm70)خودش فهمید داشتم کسشو خل می کردم !!!!
میگن این خرید فصل بعد مافیاس (sm120)
سيفاللهي: شرمنده هواداران شدم
بازيکن تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: فوتبال همين است و در اين مسابه روز من نبود و شرمنده هواداران شدم.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحالله سيفاللهي پس از شکست يک بر صفر استقلال خوزستان مقابل همنام تهراني خود عنوان کرد: بازي سختي بود. چند موقعيت خراب کردم و نتوانستم توپ ها را به گل تبديل کنم. استقلال يک موقعيت در صحنه پنالتي داشت که آن را از دست داد و در دقايق پاياني هم توانست به گل برسد.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه در صحنهاي سر توپ زد و نتوانست دروازهبان استقلال را جا بگذارد يادآور شد: من سر توپ زدم و پس از آن پايم ليز خورد. شرمنده هواداران شدم و چندين موقعيت خراب کردم. به هر حال فوتبال است و در اين مسابقه روز من نبود.
از دانلودها بگیر ، بقیه دستکاری شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برو عموو !!!!