عزیزم شما مگه تیزر رو ندیدی (sm70)
این آهنگی که شادمهر گذاشته رو عکسای دخترش یه تیکه از اهنگ فقط با تو عشقم هست این اهنگ رو با اهنگ تیزر مقایسه کن یکی هست /
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم شما مگه تیزر رو ندیدی (sm70)
این آهنگی که شادمهر گذاشته رو عکسای دخترش یه تیکه از اهنگ فقط با تو عشقم هست این اهنگ رو با اهنگ تیزر مقایسه کن یکی هست /
اره قشنگ بود مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نداشتم(sm10)
منم با رضا موافقم بالاخره یه تنوعی هم هست تو فضاهایی که کمتر کار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه اهنگ های شادمهر یا هر کس دیگه که شاهکار نیستن اینم یه آهنگ عامه پسنده مطئنن که بشنوین و لذت ببرید
دارم به این فک میکنم چرا ساعت 8 نمیشه (sm120)
نزدیکه دییییییییگه(sm178)(sm178)
از همین الان دارم لحظه ای را میبینم که بعد از پخش ویدئو یه عده از طرفدارای خواننده های خاص که اصلا تو این فروم 1سال پیداش نبوده بیاند و بهونه های بنی اسرائیلی از آهنگ بگیرند.
نمیدونم چرا یه حس خفن نسبت به وارث دارم.
گذشته، حال و آینده(sm74)
منـو تو وارث دردیم!! (sm74)
هم اکنون 5 ساعت و بیس دقیقه مونده به پخش آهنگ بهترین خواننده روی زمین(sm157)
افا شمارش معکوس بذارید(sm182)
اقا نمیاد امروزم تمام
همه از الان اینجان تا 3:30 دیگه بیاد! (sm70)
این چی میگه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااای عجب اهنگی
عالی بود فقط طبق معمول ترانش کوتاه بود
(sm118)(sm118)(sm118)
ترانه سراش کیه؟
باید صبر کنی ویدیو بیاد رو اون هست احتمالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه دیگه... متفاوت بود .. شعر کمه فقط (sm118)(sm118)
جالب نبود اهنگش
انتظار بیشتری میرفت
یادمه اهنگ رابطه که اومد همون اول که دانلود کردم و پلی کردم چندین ساعت پشت سرهم پلی کردم و لذت بردم
ولی این اهنگ بعد دو بار پلی کردن به سومین بار نرسید
آقای امین پوری دیدی ک شادمهر مثل آینده زیرصدا نخوند
اساتید نقد شروع کردن بازم
چرا زودتر از ساعت 8 منتشر كردين؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بهتون گفتم ک آهنگ ک بیاد یه عده ک 1سال پیداش نبوده میاند اظهار فضل میکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورش که خیلی قشنگه ببینم خود آهنگ چطوره هنوز نشنیدم (sm51)
والا.. آهنگ 6/8 اسلو به این خوبی. فقط ضعفش اینه که شعرش کمه.. ولی بازم از خیلی خواننده ها سر تره
از شادمهر بعید بود این سبک(sm70)خیلی خوب بود ،فقط ضعفش اینه کم بود ترانش،عملا سه چهارم اهنگ بود(sm50)
همچنان منتظر ویدیو(sm178)اون باید جذاب باشه
خوشمان آمد (sm118)
بد نیست (sm70)
ریتم اولش خوبه یدفعه عوض میشه ریتم یه خورده می خوره تو ذوق
بچه ها لطفا آهنگ رو پخش نكنيد، شادمهر پدرش در اومد كه موزيك با ويديو راس ساعت 8 منتشر شه، اون وقت اينجوري منتشر كردنش نامرديه
به امیر فوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad-7240 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرفان سلیمی.اخه این چه ترانه ایه؟؟(sm77).انگار اهنگ برنامه رنگین کمانه.واسه شادمهر متاسفم که از نیلوفر لاری پور و علامت سوال رسید به این اهنگ(sm178)
من با intro اول اهنگ خیلی حال کردم
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
شادمهر اگه هارشم بخونه من یکی که با کمال میل گوش میکنم.
مثل همیشه دنبال فضای جدیده
اگر کسی منتظره که شادمهر کارای قدیمیشو بخونه ، منتظر نباشه ، چون اونا رو یه بار خونده....(sm118)(sm118)
اینم یه نمونه از همونجا ک گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودت متاسف باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشت عادت کرده به اهنگ غمگین. خیلی عالی بود اهنگ(sm127)
من با این که طرفدار شادمهر هستم ولی واقعا خوانندگی داره یادش میره (sm1)
این آهنگو گوش دادم یادم این حمید عسکری افتاد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahab_Persia [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز من منظورم ترانه کاره.ولی تنظیم فوق العادس.ملودی هم قشنگه.ولی ترانه در حد شادمهر نیست.ترانه خوب مثل ترانه گمت کردم.ترانه اهنگ علامت سوال کجا و این کجا؟///
اینم یکی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]