پاهاتم مدل کریس رونالدویی باز میکنی میخوای بشاشیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پاهاتم مدل کریس رونالدویی باز میکنی میخوای بشاشیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ اگه میتونست الان اینجا چتر نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ایمان دارم روزی فرا خواهد رسید و مادران سرزمین من خواهند دانست که . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سوپ شام نیست ناموسن
آواتارشو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داماد : عزیزم امشب جاییت میذارم که تا حالا کسی نزاشته !!!
.
.
.
.
عروس : نه نه نه تو گوشم نه !!!!...
جمله خیلی سنگین بود . . .
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز یه سرباز می ره پیش سروان می گه:قربان میشه یه هفته مرخصی لطف کنین؟
سروان که نمی خواسته مرخصی بده می گه:برو دوتا مورچه بیار یکی نر یکی ماده
سرباز که خیلی تخس بود دوتا مورچه میاره
سروان میگه :حالا کدوم نره کدومش ماده
سربازمی گه:این روی این یکی بود پس بالای نره پاینی ماده
سروان ایندفه می گه:دوتا نر یکی ماده بیار
سرباز سه تا مورچه میاره میگه:اینکه پایین بود ماده .این یکی روی اون این بود نره اینم اونجا جــــ.ق میزد پس اینم نره
سروان میگه:سه تا نریکی ماده بیار
سربازچهارتا مورچه میاره میگه:این زیریه بود ،ماده، اینم که روی اون بود نره! این یکی دیگه جـــ.ق میزد اونم نره به این یکی هم گفتم بیا بریم پیش جناب سروان گفت کیــ.ــرم تو کـــ.وس ننه جناب سروان پس اینم نره
شیخ با زنش ميره سمينار خانواده...
سخنران ميگه: بايد عشقتون رو به همسرتون نشون بدين...
شیخ از تو جيبش عكس دوست دخترشو در مياره، به زنش ميگه: اين عشقمه...!!!
مال من هم از مال تو بلند تره هم از مال مصطفی
.
.
.
.
.
شهید همت در حال پز دادن اتوبانش به شهید باکری وچمران:))))
همیشه واسم سوال بود اون گردی زیر نوک مـــمه در رنگ های مختلف چیه ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
قربون خدا برم... دیدین واسه مهمون میخوای آب یخ ببری میزاری تو بشقاب واسه احترام!!!؟
نلبکیه !!! میفهمی! نلبکی...
یکشنبه 23 آذر منچستریونایتد - لیورپول ساعت 17
لیورپول که اصن در حدی نیس بش فکر بکنیمنقل قول:
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﭼﯿﺴﺖ؟
ﻣﻮﺟﻮﺩﻳﺴﺖ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ..
ﻛﻪ ﺩﺭ %99 ﻣﻮﺍﻗﻊ ﻛﻔﺮﺕ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻲ ﺁﻭﺭﺩ !!!!!!!!!!!!!
.
... .
ﻭ ﺩﺭ %1 ﺑﺎﻗﻴﻤﺎﻧﺪﻩ ﻛﺎﺭﯼ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻛﻪ %99 ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺖ
ﺷﻮﺩ ... !!
ﮐﺼــــــــــــــــــــــ ـــــــــــﺎﻓﻂ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ
ﻣﯿﮑﻨﻪ .. ؟
(sm2)نقل قول:
یه راننده تاکسی یه آخوندو تو خیابون سوار میکنه بعد بهش میگه حاج آقا هفته پیش امام زمان سوار تاکسی من شده بود همین که پیاده شد غیب شد!
آخونده کفش خودشو در میاره یه دل سیر کتک به راننده میزنه
راننده میگه خو چرا میزنی؟
آخونده میگه بی شعور اون من بودم کنار چاه فاضلاب پیاده ام کردی
نقل قول:
واسه تفاضل گل تیم خیلی خوبه
ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠمای پــــ.ورن ﻫﻤﺶ ﭼﺮﺕ ﻭ ﭘﺮﺗــــﻪ
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﺑﺰﻧﻢ
ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ : ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻮﺭﯼ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﯼ? !
ﮔﻔﺘﻢ ﻣﮕﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﻭﻝ ﺑﺨﻮﺭﯾﺶ ..!?
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺜﺎﻓﺘﺎ ﺑﺎ ﻟﮕﺪ ﺯﺩﻥ ﭘﺮﺗﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ
ﺍﯾﻦ ﺣﻘﻪ ﯾﻪ ﺟَﻮﻭﻧﻪ ﺩﻟﭙﺎﮐﻪ؟؟؟
ﭼﻘﺪﺭ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯼ ﮐﺜﯿﻒ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﯾﭽﻪ ﻗﺮﺍﺭ
ﺩﺍﺩﻩ
ﻣﺮﮒ ﺑﺮ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ
خارِ لیورپولو چسبوندی به در و دیوار (sm70)نقل قول:
پبج مشکلات جــــ.نسی
سلام من اسمم امیده،بچه های گروه بم میگن امید جـــ.قول،یه مشکل بزرگ دارم . من روزی سه بار خود ارضـــایی میکنم ... امروز بعد از اینکه کارمو انجام دادم به جای آب مـــنی سفید آب شفاف اومد یعنی چی شده چیکار باید بکنم خواهش میکنم هر چه زودتر جواب بدین دوستان کسی تجربه نکرده ؟
جواب ملت همیشه در صحنه :
داره برات شفاف سازي ميكنه بفهمي كارت زشته:)
اون دیگه منــی نیس اشک چشته داره از مغزت در میاد.
بگـــ.ا رفتی ، یه ذره دیگه بزنی به نفت می رسی !
كــــ.وني مث سگ ازش کار میکشی میخوای خامه بده بیرون؟؟؟
دادا رنگت تموم شده!
كارتريجتو ببر بده واست پركنن هررنگي بخاي ميتوني بريزي
متاليك بريز
رسیدی به زلال احکام...!!!
دیــوس روزی 3 بار؟ من روزی 3 بار نمیشاشم
عزيز من وصل شدى به آب شهرى
احتمالا خواب که بودی اپدیت شده ....این تم جدیدشه!!!!!!!!(2014)
تقاضات از بدنت بیشتر از تولیدشه مجبوره جنس بنجول بده بیرون
آب تصویه داره میاد
این کمر یا کوهان شوتره .... شماره چشمات با شماره کفشت یکی شده
همینجوری پیش بره فقط هوا میاد خولامصب چه جوری روزی سه بار میـــ.جقی.. جـــ.قول
نقل است که روزی جمعی از مریدان به نزد شیخ در آمدند و زبان به گلایه گشودند که: یا شیخ، حکیم یکی از مریدان را از برای تیمار آمپولی تجویز بنموده, لیک آن مرید را از آمپول بیم و هراس باشد. هر چه کنیم خشتکش وا ننهد و ماتحت در اختیار طبیب نگذارد. چاره چیست؟ فرمود: به نزد من آریدش تا او را پندی دهم. چنین کردند. پس شیخ با عطوفت او را گفت: هیچ سخت مگیر که "هرقدر كمتر به درد بيشتر فكر كنى, دردش بيشتر كمتر شود". گویند این سخن آنچنان اثری در آن مرید کرد که خشتكش خود به خود پايين آمد وسینه خیز بسمت درمانگاه رفت ساير مريدان که کفو تف قاطی بنمودند نیز با ذکر این زمزمه *مو داروم غرق میشوم اوفی اوفی* خشتک دریدند و نعره زنان بسوی عراق شتافتند و و عضو گروه داعش شدند.
پیرمرد هیزم شکنی در کنار یک رودخانه مشغول بودکه ناگهان طبرش به داخل رودخانه افتاد پیرمرد ناراحت بود که ناگهان فرشته ای ازآب بیرون امد پرسید چرا گریه میکنی پیر مرد جریان رابرای فرشته بازگو کرد فرشته به داخل اب فرو رفت یک طبرمسی اورد گفت این است گفت نه باز رفت ویک طبر نقره اورد گفت این است گفت نه باز رفت واین بار با یک طبر طلا بیرون امد گفت این است گفت نه برای بار اخر فرشته رفت وطبر خود پیرمردرا اورد پیر مرد خوشحال شد وفرشته از صداقت مرد خوشش امد و هر سه طبررا به پیر مرد داد وان مرد خوشحال به خانه بازگشت و چندی بعد پیر مرد با زنش به کنار همان رود رفتند که ناگهان زنش به داخل رود افتاد وباز فرشته آمدو گفت باز چیه پیر مرد گفت همسرم به داخل اب افتاده فرشته میخاست باز ان مردرا امتحان کند به داخل اب رفت وبا (جنیفر لوپز) بیرون امد گفت این همسر توست گفت اری فرشته ناراحت شد گفت چرا دروغ گفتی پیرمرد گفت اگر باز هم باتو صادق بودم تو هر سه زن را به من میدادی ان وقت از پس این سه زن بر نمی امدم فرشته ازفکر اقتصادی مرد خوشش امد وپرسید تو از کدوم دیار هستی که این قد زرنگی؟ پیرمرد گفت: اردبیل اوشاغیام!
اِاِاِ مال تو چرا رنگش آبيه ؟!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر آيت ا... دولابي
ﯾﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﮐﺎﺑﯿﻨﺖ ﺑﺮﺩﺍﺭ
+ ﺧﺐ !
- ﭘﺮﺗﺶ ﮐﻦ ﺯﻣﯿﻦ .
+ ﺧﺐ !
- ﺷﮑﺴﺖ؟
+ ﺁﺭﻩ ...
- ﺣﺎﻻ ﺍﺯﺵ ﻋﺬﺭﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﻦ .
+ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﻟﯿﻮﺍﻥ, ﻣﻨﻈﻮﺭﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ .
- ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪ؟
+ ﻧﻪ ...
- ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﯼ . . .!!؟؟؟
ﭘﺲ ﺩﻟﯽ ﺭﻭ ﻧﺸﮑﻦ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺳﻮﺍﻝ ﺟـــ.ﻨﺴﻲ|:
ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍﯾﯽ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﻣﻄﺮﺡ ﮐﺮﺩﻩ!!!
hi ; l am fan your page from torento ; lam a 24 year old boy; l m only and we havent any golnar ; is there a way to examination se x by your knowlege
١. ﺑﻨﺎﺯﻡ ﺑﻪ ﮔﻠﻨﺎﺭ ﻛﻪ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﺷﺪ
٢. ﺳﺎﻥ ﺍﻑ ﻋﻪ ﺑﭻ، اﻭﻧﺠﺎ ﺑﻪ ﮔﻠﻨﺎﺭ ﻣﻴﮕﻦ ﻓﻼﻭﺭ ﻧﺎﺭ، ﮔﻴﺮ ﺑﻴﺎﺭ ﺑﺰﻥ
٣. you can come here and eat my tokHm
٤. ﻣﺎ ﻛﻪ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻳﻢ ﭼﻲ ﮔﻔﺘﻲ!!! ﻣﺤﺾ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺍﮔﻪ فحش ﺩﺍﺩﯼ ﻣﺎﺩﺭتو ﮔ*ﺎ*ﯾ*ﯿ*ﺪ*ﻡ ﺟﺎﮐـــ.ﺶ
٥. ﻫﺎﻱ ﻫﻠﻮ، ﻣﺎﻱ نِیم ﺍﻳﺰ ﺑﻠﻚ ﺑﻮﺭﺩ، ﺍﭘﻦ ﺩِ ﻭﻳﻨﺪﻭ، ﮔﻠﻨﺎﺭ ﻧﺰﺩ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺲ...
٦. ﺍﻭﻟﻴﻦ ﭘﺴﺮ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﺩﻳﺪﻱ ﺍﺯﺵ ﺑﮕﻴﺮ... ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺭﻥ ﻫﻤﻴﺸﻪ
٧. ﻧﻴﺖ ﻣﻬﻤﻪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﺑﺰﺍﺭﺵ ﺯﻳﺎﺩ ﻓﺮﻗﻲ نمی کنه
8. ﻧﻔﺖ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻧﺎﻣﺮﺩﺍ، ﺧﻮﺑﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﮔﻠﻨﺎﺭو ﺑﺮﺍی ﺷﻤﺎ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﮐﻨﯿﻢ؟
9. تُف ﺗﻮ ﺷﺮﻓﺖ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺩﯾﺴﮑﻮها رو ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎﺯﻡ ﮔﻠﻨﺎﺭ؟
آقا ما هرجا واسه كار رفتيم يه نگا بهمون انداختن گفتن تست اعتيادم داری؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
حالا واسه معافیت سربازی که رفتیم دکتره گفت جوون به این پهلوونی حیف نیست نره سربازی...!؟!؟!!
به یارو میگن:
این کیه پیشنمازش کردین
میگه:
این بیشعور وسط نماز کفشامونو میدزدید،گذاشتیمش پیشنماز که جلو چشمون باشه
سلام (sm16)
Hi (sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که همش می خواهی کله همه را بکنی (sm70)نقل قول:
سلام پسر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست نقطه ی مقابل تو که کله کردی کلا نکرده از دنیا بری (sm70)
خوب شد انقلاب شد خواننده ها رفتن ...
شما 1% فكر كن تيتراژ ماه عسل رو ميدادن شهرام شب پره بخونه
ايول ايوله !
رمضان خوش هيكله !
زولبيا معطره !
افطار پشت دره !!!
چی شده؟ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم خوب میشد ، رمضان مثلا یه جور جشنه اما عادت کردیم همه چیو ماتم ببینیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm154)نقل قول:
دلم تو شکه موندن و پاهام تو کفش رفتنهنقل قول:
گناه این جدا شدن نه او تو ، نه از منه
علی ضیا حالم ازت به هم میخوره
ک-س ن-ن-ت
ک-س-ک-ش
اوه راحت شدم
جا داره بهتون تبریک بگم اختلاس 12 هزار میلیاردی
ایشالله دائمی باشه ، تا باشه از این خبرا . . .
راستی تعداد صفراش چند تا میشه؟
یه دوس دختر داشتم بچه طبقه 30ام برج آسمان فرمانیه بود،همیشه میخواس خاص بودنشو به رُخم بکشه میگفت من وقتی میرینم عنم 24ساعت بعد میرسه به زمین :|