باز خوبه پای کلش ننشستینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز خوبه پای کلش ننشستینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلش آو کلنزنقل قول:
ندارم اینی که تومیگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
**** مسی و سوارز (sm127)(sm118)(sm127) جونم ماسکرانو و پیکه
اوکی امیر فکر کنم همون موقع که من وارد شدم درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه که نداری ، خیلیا بهش معتاد شدننقل قول:
لامصب از یه معتاد کنار خیابون یه فرمانده لشکر با استراتژیک میساخت
بچه ها میگفتن بیا بازی کن ، منم رفتم دیدم که جز سربازیمون حساب نمیشه ، منصرف شدم
شاگرد بابام یه مدت بازی کرد ، بعد بازیش رو 500 هزار تومن فروخت :|
(sm50)
بچه های مردم تو ناسا مدیرعاملن، بعد این رفیق من تنها افتخار زندگیش اینه که فاطما گل رو قبلن از کانالهای ترکیه دیده و از ما جلوتره.(sm50)
نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
به هواداری او ذره صفت رقص کنان
تا لب چشمه خورشید درخشان بروم(sm50)